2777
2789
عنوان

شوهرم سر فروشنده لباس داد کشید🙁🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 55 پست
همش میترسم ازش خب زنگ میزنه دعوا که فلان کارو بهم نگفتی راه رفتی نگفتی باید اجازه بگیره اعتمادم خراب ...

اصلا نشون نده میترسی 

قهر کن بحث کن تهدید به طلاق کن 

بگو اینجوری نمیشه فردا پس فردا بچه هم میاد دیونه میشه بچه تون از دستش تورو خدا جدی بگیر

برای خواسته قلبیم یه صلوات میفرستین ؟!🥺♥️این کاربری دست دو نفره من (ملیکا) دختر خالم(فوزیه) 😅 کاربری دختر خالم تعلیق شده همزمان از یه کاربری استفاده میکنیم ...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسی میگم بیا یه امتحان دیگه کن ببین واکنشش چیه 

وقتی توخریدت مخالفت میکنه بهش بگو راست میگی اینم قشنگه ولی من اونو بیشتر دوست دارم بعد اگر اصرار بر خریدش کرد بگو عزیزم ولش کن نخریمش آخه نمیتونم استفاده کنم حیفه اصراف میشه یه جاهایی هم بگو باشه وبردار همش مخالفت کنی هم درست نیست

یه جاهایی هم بگو باشه بهش ولی کار خودتو انجام بده باور کن اونا فقط یه باشه وچشم میخوان به بعدش کار ندارن البته اول بسنج که کجا میخوای کار خودتو انجام بدی که خدای نکرده به مشکل نخوری

واکنشاشو تواین موفعیت ها بسنج ببین جواب میده یا بازم همچین واکنشای بدی داره

خیلی عجیب رفتار کرده 

رفتار پدر شوهرت با خانمش چطوره

وهمینطور رفتار همسرت با مادر وخواهرش؟

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
اسی میگم بیا یه امتحان دیگه کن ببین واکنشش چیه وقتی توخریدت مخالفت میکنه بهش بگو راست میگی اینم قشنگ ...

این کارا رو انجام بده ببین بازم میخواد سلطه گر باشه یا ازموضعش کوتاه میاد

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
این کارا رو انجام بده ببین بازم میخواد سلطه گر باشه یا ازموضعش کوتاه میاد

امشب یه گندی زده حالا تاپیک میزنم به خانوادم گفتم

بابام گفت یا خودشو درست میکنه میره مشاور یا جدا میشیم

امشب یه گندی زده حالا تاپیک میزنم به خانوادم گفتمبابام گفت یا خودشو درست میکنه میره مشاور یا جدا میش ...

باش تاپیک زدی تگم کن