2777
2789

بچها من 38هفته و پنج روزم.. امروز رفتم معاینه لگنی هم دهانه رحم بستس همم بچه سرش خیلی بالاعه تو لگن نیومده اصن... میگه دردت بگیره بچه نمیاد پایین اخر با کلی دردسزارین میشی... بنظرتون ورزش و پیاده روی طولانی تو این یه هفته تاثیر داره رو اینا کسی تجربه داشته راهنماییم کنه لطفا🥺♥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ورزش هایی هست مخصوص روزای آخر بارداری سرچ کنید 

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
آره انجام میدم ازین ب بعد خداکنه جواب بده😢

یه کار بر بود آنه دختری در مزرعه چندهفته پیش زایمان کرد اونم مثل شما بود

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک

@آنه_دختری_در_مزرعه    ‍ 

آره ولی نه این ک کلی درد بکشی بعد سز بشی🥺

انشالله که زایمان خوب و راحتی داشته باشی عزیزم نی نی سلامت بغل بگیری.. میشه اگه یادت موند منم دعا کنی باردار بشم 🥺اسمم سمانه.. خیلی وقته منتظرم

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستم منم.میشه با دلای پاکتون دعام کنین باردار بشم من به دعاتون اعتقاد دارم..انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  
@آنه_دختری_در_مزرعه ‍

ببخشید این نبود🤦‍♀️

وقتی بچه نچرخیده باشه بریچ هست اصلا به درد نمیرسی نامه سزارین بهت میدن

ایشون بچه مرخیدا توی کانال زایمان نیومده 

به اصطلاح نیمده پایین 

یکم زایمانش سخت تره

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
آره ولی نه این ک کلی درد بکشی بعد سز بشی🥺

نگاه خودتو اذیت نکنی بلایی سر خودتو بچت بیاری عب نداره فوقش سز میشی ورزش سنگین ممکنه برا بجت بد باشه

دخترباس تودل بروباشه😜                             

من تا ۴۰ هفته و یک روز رفتم. از هفته ۳۷ هر ورزشی که بگی انجام دادم که بیاد تو لگن. ورزش رو توپ و پیاده روی های خیلی طولانی و تند ولی نشد که نشد. ۶ صبح تا ۱۲ درد کشیدم. ساعت ۱۲ کیسه آبم ترکید رفتم بیمارستان. تا دو ظهر تو بیمارستان درد کشیدم. ۶سانت هم دهانه رحم باز شده بود ولی بچه تو لگن نبود. آخرش دیدن موقع انقباضات ضربان قلب بچه پایین میاد سز اورژانسی شدم. انقدر از سزارینم راضی ام که نگو. با خودم میگم کاش انقدر رو طبیعی پافشاری نمیکردم.

2810