2777
2789
عنوان

رفتم معاینه لگن بچه خیلی بالاعه چیکار کنم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 25 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتش برسه میاد پایین نگران نباش

همینجا یه خانم بود ماه هفتم میگفت بچم سرپاس دکتر سنو میگه حتما همین الان بنویسم سزارین😂الان با کلی زیرمیزی بزور سزارین قبول میکنن 

بعد اخه ماه هفتم؟!!!!بچه ممکنه هفته اخر اصلا دو روز اخر بچرخه

نهایتشم تاپیک کرد طبیعی زایمان شدم

وقتش برسه میاد پایین نگران نباشهمینجا یه خانم بود ماه هفتم میگفت بچم سرپاس دکتر سنو میگه حتما همین ا ...

ایشون بچه‌ش سفالیکه‌. فقط سرش تو لگن نیومده. سر به سمت پایینه ولی تو لگن نیفتاده

نفهمیدین چیکار کرده بود یعنی ورزش کرده بود یا بارداریش، طولانی تر شده بود؟

تو تاپیکا توضیح داده بود من فقط متوجه شدم زایمان طبیعی کرده ولی خیلی اذیت شد به نظرم به اذیت بعدش نمیارزه به دکتدت بگو سزارینت کنه

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک
نفهمیدین چیکار کرده بود یعنی ورزش کرده بود یا بارداریش، طولانی تر شده بود؟

ورزش و پیاده روی و شربت زعفرون خورده بود

سعی کردم که بمانی و بریدی به درک/کارمان را به غم و رنج کشیدی به درک/به جهنم که از این خانه فراری شده ای/عاشقت بودم و هرگز نشنیدی به درک/میوه کال غزل بودمو از بخت بدم/تو مرا هرگز از آن شاخه نچیدی به درک/فرق خرمهره و گوهر تو نفهمیدی چیست/جنس پا خورده بازار خریدی به درک/عاقبت سنگ بزرگی به سرت خواهد خورد/میکشی از ته دل آه بزرگی به درک