2777
2789
عنوان

حاضرید فقط بخاطر اینکه یکی خارج از ایران هست باهاش ازدواج کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 56 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بلهههه خیلیا هستن فقط و فقط بخاطر مهاجرت ازدواج میکنن یکیش خود من.. بخدا هر کی الان بیاد داغون هم باشه ولی اقامت داشته باشه بخدا حاضرم باهاش ازدواج کنم. معلومه سو استفاده میشه. من داییم خارج هست براش از ایران زن گرفتیم زنه داره پدره داییم رو در میاره داییم از دستش روانی شده به نظرم اصلا این اشتباه رو نکنید و از ایران زن نگیرید خیلی دیدم که دارم میگم

چون اگه طرف خودش بخواد بدون ازدواج بره باید کلی برا آیلتس تلاش کنه 100 میلیون برا کلاس های آیلتس بده کلی زحمت بکشه از اونور دو میلیارد پول دانشگاه بده ولی اینجوری لقمه مفت داره میره گلوش 

خب الان همه میگن نه نیستیم. 

ولی واقعیت اینه که الان اونقدر شرایط اجتماعی و اقتصادی داغونه که همه دوست دارن هر جور شده مهاجرت کنن. و مطمئنا این آپشن داداش شما یه جورایی فول آپشن حساب میشه 

اره میدونی چقدر مهاجرت تنهایی برای یه دختر سخته فکر کن با یه مردی که قراره همه چیو مفت برات بسازه بر ...

چون شما اینجوری هستی پلیل نمیشه بقیه اینو بخان ، من قبول نمیکردم

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

منک برام مهم نیس بنظرم مهم اون حس عشق و علاقه بین دو طرف هس اینکه بتونن با هم بسازن کنار هم آرامش داشته باشن مثال دختره بخاطر پاسپورت و مهاجرت ازدواج کنه ولی پسره اخلاق نداشته باشه عصبی باشع یا هرچی بنظرتون اون ازدواج دوام میاره  

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖

به نظر من اجازه بدین با دختری که دوست داره ازدواج کنه. حالا اگر قبلا کسی را ایران می شناخته و اشنا بودند یا اینکه با دختر ایرانی ساکن اون کشور اشنا بشه و ازدواج کنه. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

مهاجرت و شرایط جدید خیلی از آدمها رو تغییر میده ،چه بسیار خانواده‌هایی که از اینجا با خوبی و خوشی رفتن ولی از هم پاشیدن ،بهتره با کسی که اونجاست و خودش رو در موقعیت جدیدش پیدا کرده ازدواج کنم.

2810