2777
2789

خواهش میکنم صادقانه جواب بدید خیلی برامون مهمه، 

برادرم ۲۶ سالشه و پاسپورت یه کشور اروپایی و داره

میخوایم از ایران براش زن بگیریم 

خیلیا میگن این کار و نکن الان همه فقط دنبال مهاجرت هستن و از داداشت سواستفاده میشه 

ولی من گفتم اینطور چیزی نیست ، درسته مهاجرت یکی از آپشن های داداش من هست ولی هیچ دختری فقط بخاطر مهاجرت ازدواج نمیکنه و دنبال زندگی هست.

حالا بنظر شما دخترا فقط بخاطر مهاجرت ازدواج میکنن ؟ یا نه ؟ ذهنم به هم ریخته 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینکارو نکنید 

کمتر دختری که به واسطه ازدواج مهاجرت میکنه ، توانایی زندگی در خارج رو داره 

اوصولا برادرتون رو اذیت میکنن

دختری از نژاد آرمَن و زاده خاک‌پاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘

فقط منم مهاجرت خارج  نمیخوام! 

ارزوی مهاجرت به تهرانو دارم 

امضامو بخون ❌کاربری اولم  نیست 🦋 چونکه بهم گفتین مثل نور الدین خانزاده ماجرا تعریف میکنی شدم نورالدین 😁😂نوری صدام کن.  تو تاپیکای من عکسای گالریم به راهه 😍 فقط روشون مینویسم نورالدین که کپی نکنن ‌‌. بی احترامی و بی مزه گی جوابی مثل خودتون داره🤚🏻عاشق شهدا💖 لرستانی هستم 🕊آشنای عزیز  اگر منو شناسایی کردی بهم بگو دیگه انقد مرموز گوشیمو نگاه نکن و از نینی سایت الکی سوال نپرس که میدونی چیه یا نه!  بابا فهمیدیم میدونی اونم به لطف عکسای گالریمه که دیدی با تشکر

من حاضر نیستم ولی خیلی از دخترا حاضرن

و واقعا راست میگن طرف ۱۰ سال با یکی دوسته بعد از ازدواج باهاش کنار نمیاد چ برسه ب برادر شما و اون دختر

بنظرم خودش باید کسیو پیدا کنه اینطوری بهتره 

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

بله عزیزم خیلی دختر ها برا مهاجرت حاضرن حتی یه عده کثیری هم با فکر طلاق و فرار و مستقل شدن اینکارو میکنن

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
2810