2777
2789
عنوان

خواستگارام تا شرایط خانوادمو میفهمن میرن

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 22 پست

دختر خانمی که برای نظافت میاد.با صاحب شرکتش ازدواج کرده شغل مامانشم میدونست

ولی گفت خانوادم نفهمن

جنوب شهر و خیلی ضعیف

داماد بسیاااااار پولدار

تو یکی از عمارتهای معروف عروسی گرفتن

الانم ۴ سال میگذره

خواستم بگم اگر طرف ادم باشه ربطی نداره

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فدا سرت تازگیا این اینستا داره این مردای عنتر منتر رو پررو و پرتوقع میکنه ی سره کلیپ میبینم که میگن تو انتخاب پدر خودت نقش نداری ولی تو انتخاب پدر زن که نقش داری بعد میان این پدر زن های پولدار رو نشون میدن که ی دونه دختر دارن ی روز خونه به دوماد میدن ی روز ماشین ی روز شمش خوب دادین که دادین استوری گذاشتن داره!همین کارارو کردن که مردا پررو شدن دیگه اتفاقا بهتر که میرن همون بهتر خانواده دختر دیگه دارن دخترشونو، با ارزش ترین چیزشونو میدن دیگه باز بیان بالاش ی چیزی بدن که دخترشون نگه دارن!!

دیگه اینجوری شده. من مجرد که بودم حالا شما حساب کن حدود ده سال پیش، یکی اومد خواستگاریم، فقط مادر و خواهر پسره بودن ما هم فقط خودم و خواهرم. هی پرسید که خونه تون چندمتره و اجاره ست و اینا، ما هم واقعا نمیدونستیم داره به خاطر شرایط مالی میپرسه، فکر کردیم صرفا برای سر حرف رو باز کردنه‌. کاملا ساده لوحانه همه رو جواب دادیم، اونا هم رفتن و پشت سرشونو نگاه نکردن. اما به ضرر خودشون شد چون ما خونه ی بزرگتر و ویلایی داشتیم که داده بودیم اجاره و اون آپارتمان رو‌ اجاره کرده بودیم😬