2777
2789
عنوان

میگم افسردگی دارم اینا میگن نه

33 بازدید | 7 پست

من متوجه شدم که کنار اعتیادم به فضای مجازی یه اعتیاد خیلی بدی هم به غصه خوردن دارم. به این صورت که مثلا وسط دوستامم و در حال تفریح که یکی ته دلم سیخ می‌زنه که این شر و ورا چیه؟ برو خونه بشین تو اتاقت غصه بخور جای این مسخره بازیا

زودباش برو بشین تو تنهایی خودت گریه کن

جات تو جمع اینا نیست

«ظرفیت غم و غصه خوردن من تکمیل است ، غم هایتان را برای من نیاورید »سنگدل و بی احساس نیستم فقط حال دلم خوب نیست🙂 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکثر آدما به فضای مجازی اعتقاد دارندلطفا به خودتون تلقین نکنید افسرده هستید و هزار تا چیز بجاش برو ت ...

من از این تست های اینترنتی شرکت کردم 

نمرم ۲۵ شد 

گفت بین ۲۰تا ۲۸ افسردگی متوسط هست که قابل درمانه

البته من مدتهاست که حال روحیم خوب نیست

همش میپرسن تو چرا اینطور شدی 

چرا بهم ریختی

چرا گریه کردی

و هزارتا چرای دیگه

«ظرفیت غم و غصه خوردن من تکمیل است ، غم هایتان را برای من نیاورید »سنگدل و بی احساس نیستم فقط حال دلم خوب نیست🙂 

من از این تست های اینترنتی شرکت کردم نمرم ۲۵ شد گفت بین ۲۰تا ۲۸ افسردگی متوسط هست که قابل درمانهالبت ...

خب عزیزم برو تراپی 

بهتر میتونه کمکت کنه 

اگه بدتر بشه چی ؟

برو مطمئن باش حالت خوب میشه 

خب عزیزم برو تراپی بهتر میتونه کمکت کنه اگه بدتر بشه چی ؟برو مطمئن باش حالت خوب میشه

خودمم نمیدونم

گیج و سردرگم