2777
2789

واقعا راست میگن...اگر سلامتی دارید،خدارو بابتش شکر کنید و با خوردن هر غذای بیخودی یا سیگار و قلیون و این چیزا از دستش ندید..

نکته ای هست که بخوای بگی برای داشتن سلامتی؟

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

پایش خیلی مهمه پایش در سلامت بودن و امید موقع بیماری

امید داشتن واقعا خوبه....تو هر زمینه ای ....ولی من زود امیدمو از دست میدم....چیکار میتونم بکنم؟

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امید داشتن واقعا خوبه....تو هر زمینه ای ....ولی من زود امیدمو از دست میدم....چیکار میتونم بکنم؟

دیدت رو بزرگ کن 

دیدت رو در تاریخ بسط بده 

ایا توی زندگی ات روزهای سخت تر نبوده ؟ ولی گذشته

ایا توی زندگی بقیه ادمها در طول تاریخ روزهای وحشتناک نبوده؟

حالا دیدت رو در جغرافیا بسط بده 

آیا همین الان که جهانت رو ناامید و تاریک میبینی در برابر اون زنی که توی جنگه توی فقره توی کشورهای دیگه گیر هزاران مشکل هست هم باز تاریکه؟

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

دیدت رو بزرگ کن دیدت رو در تاریخ بسط بده ایا توی زندگی ات روزهای سخت تر نبوده ؟ ولی گذشتهایا توی زند ...

نه...ظاهرا اوضاعم خوبه...