2777
2789
طلا سقط کرونا ژیان پسته سوزن انگور قابلمه مانتو نوشابه

زمان کرونا مانتو پوشیده بودم با ژیانم برم بیرون طلا بخرم که دوستم زنگ زد گفت دستم به دامنت بیا خونه ما من تازه سقط کردم قابلمه گرفتم دستم غذا درست کنم با سر خوردم زمین فقط سر راه برام انگور و پسته بگیر‌ که یکم جون بگیرم منم که ضدحال خورده بودم پاشدم یه لیوان نوشابه بخورم که راه بیفتم برم که سوزن رفت تو پامو خودم فلج شدم 

درخت گردو چای آتیشی سرویس بهداشتی مترو تخمه سیاه جاده پتومورچه قیچی سلول

زمستون من برخلاف خیلی آدم ها از سلول تنهایی خودم میام بیرون و میرم وسط جنگل زیر درخت گردو یه‌ چای آتیشی‌میزارم فقط بدی ماجرا اینه که سرویس بهداشتی وجود نداره درست مثل مترو و این واسه من که خیلی حساسم یکم سخته اما حال و هوای اون پتویی که دورم خودم میپیچیم و تخمه ای که تو جاده میشکونم رو با هیچی عوض نمیکنم حتی اگه مورچه بیفته تو چاییم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تلفنآشگوسفندپتوآسمانکاغذبرنجصداقتسمنودمپایی

تلفنم زنگ خورد یه نگاهی به آسمون کردم گفتم خدایا خودش با صداقت بیاد همه چیو اعتراف کنه که یک دفعه یه دمپایی از بالای ساختمون افتاد تو سرم و با کله رفتم تو دیگ نذری آش و سمنویی که همسایه درست کرده بود یهو به خودم اومدم که بدنم میلرزید و داد زدم گفتم کدوم گوسفندی این کارو کرد که همسایه پتو اورد برام که گرمم بشه 

زندگیآش دوغبارون سرما مرد کله کچل مترسک کلاغتنورهواخاک

مرد کله کچل آش دوغ خور مثل کلاغ یه زندگی عاشقانه برام ساخت که تو هوای بارونی و سرما هم تنور زندگیمون گرمه و هیچ مترسکی هم به حریم شخصیمون نمیتونه نفوذ کنه 

زمستون من برخلاف خیلی آدم ها از سلول تنهایی خودم میام بیرون و میرم وسط جنگل زیر درخت گردو یه‌ چای آت ...

آفرین بهت چه ذهن خلاقی داری😍🫀

قیچی موندش جا 🥲🩹

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛