2777
2789
عنوان

ایده برای روز اول مدرسه

337 بازدید | 34 پست

معلمای عزیز چه ایده ای دارین برای روز اول مدرسه و آشننایی با دانش آموزا؟ آیا یه هدیه کوچیک مثل سر مدادی برای دانش آموزا ایده خوبیه؟ خوشحال میشم ایده های جالب پیشنهاد بدین

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وارد ماه سوم شدیمچطور روز اول؟

بعضیا از وسط سال میرن🙂

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤

از جیب خودت چیزی خرج نکن

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
بعضیا از وسط سال میرن🙂

هیچی نخر براشون

دو روز دیگه که مغزتو بذارن کف دستت می فهمی نباید براشون از این محبتا می کردی

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
تبریک میگم 😍 میشه بگی چیا خوندی؟ چقدر خوندی؟

قربونت. والا من کتابی چیزی نخریدم هیچی،از کانالای ایتا دانلود کردم. حدود ۱ماه بکوب خوندم با بچه کوچیک، نتونستم منابع رو تموم کنم

یه کادوی کوچولو عالیه

کاردستی درست کنم خوبه؟

هیچی نخر براشوندو روز دیگه که مغزتو بذارن کف دستت می فهمی نباید براشون از این محبتا می کردی

نه عزیزم این حرفا چیه

قربونت. والا من کتابی چیزی نخریدم هیچی،از کانالای ایتا دانلود کردم. حدود ۱ماه بکوب خوندم با بچه کوچی ...

منم بچم کوچیکه چند وقتیه که شروع کردم ولی انگار هیچی یادم نمیمونه 

روزی چند ساعت میخوندی؟

مانده ام خیره به راه... نه مرا پای گریز! نه مرا تاب نگاه..!💔
منم بچم کوچیکه چند وقتیه که شروع کردم ولی انگار هیچی یادم نمیمونه روزی چند ساعت میخوندی؟

منم هیچی یادم نمی موند و واقعا کلافه بودم، مطالب برام ناآشنا بود خیلی اذیت شدم خیییلی زیاد. ۸صبح شروع میکردم تا آخرشب فقط تایم غذا و کارای ضروری بلندمیشدم از پای درس

منم بچم کوچیکه چند وقتیه که شروع کردم ولی انگار هیچی یادم نمیمونه روزی چند ساعت میخوندی؟

بسلامتی انشاالله که قبول میشی

2810