2777
2789
عنوان

ایده برای روز اول مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 34 پست
منم هیچی یادم نمی موند و واقعا کلافه بودم، مطالب برام ناآشنا بود خیلی اذیت شدم خیییلی زیاد. ۸صبح شرو ...

پس یعنی طبیعیه؟😕

من روزی چهار پنج ساعت میتونم بخونم 

مانده ام خیره به راه... نه مرا پای گریز! نه مرا تاب نگاه..!💔
پس یعنی طبیعیه؟😕من روزی چهار پنج ساعت میتونم بخونم

آره بابا همه همینن. خلاصه برداری کن که مرور کنی آخر سر

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شکلات ببرید با یه چیزی مثل مداد 

لطفااا بخون، سلام! اول اینکه اگر از من تو سایت به هر دلیلی رنجیدی(بحث عقیدتی و...) لطفا به بزرگی خودت ببخش✨ دوم اینکه درگیر مسائل عجیب و مشکلات تقریبا فاجعه باری شدم که به کسی نمیتونم بگم و حلش فقط با خداست پس لطفا دعای مهربانانه ات رو شامل حالم کن و اگر این لطف رو در حقم کردی بگو منم برات صلوات یا هرچیزی که خواستی بخونم💚

آره بابا همه همینن. خلاصه برداری کن که مرور کنی آخر سر

آخه حتی تستارو میبینم گیج میزنم 😒🙈 میشه درصداتو بگی بی زحمت؟🙈

فقط توروخدااااا با بچه ها مهربون باش این و بدون که مادرای اون بچه ها دسته گلاشونو اول به خدا بعدشم به شما سپردن 

مثل معلم پسر من واقعااااا یه معلم بی نظیر 

براش از خدا بهترینارو میخوام انقدرررر که این زن گل 

انشالله شماام همیشه تو کارت موفق باشی عزیزم

و دوباره مادر شدن زیباترین حس جهانم شد 
آخه حتی تستارو میبینم گیج میزنم 😒🙈 میشه درصداتو بگی بی زحمت؟🙈

درصدام یادم نیس دقیق، تخصصیا رو خوب زده بودم ۷۰_۸۰درصد بودن همه.

تست خیلی تاثیر داره

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
فقط توروخدااااا با بچه ها مهربون باش این و بدون که مادرای اون بچه ها دسته گلاشونو اول به خدا بعدشم ب ...

من امکان نداره سر بچه ای عصبی بشم عزیزم، وقتی بچه طبیعتش شیطنته دیگه عصبانی شدن نداره🙂

اول راهی حالا برو بعد به همین حرف من می رسی

عزیزم اونا بچن آدم بزرگ نیستن که، مگه خانواده شوهرن که بگم کاش از این کارا نمیکردم براشون😄

فقط توروخدااااا با بچه ها مهربون باش این و بدون که مادرای اون بچه ها دسته گلاشونو اول به خدا بعدشم ب ...

فداتشم ممنونم❤️

درصدام یادم نیس دقیق، تخصصیا رو خوب زده بودم ۷۰_۸۰درصد بودن همه.تست خیلی تاثیر داره

ممنون بابت توضیحات امیدوارم که موفق ترین باشی😍

دوست من پارسال رسمی شد خیلی خیلی موفق و راضیه 

یه موقع دلسرد نشی

2810