2777
2789
عنوان

ناظم مدرسه سرخود به بچم قرص داده☹

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 45 پست

به پسرت یاد بده هر کی گفت از طرف باباته ؛ رفیق باباتم ؛ بابات گفته و... باور نکنه 

بگو ما هیچی به کسی نمیگیم و نمیدیم ...

یادمه مامانم انقدر اینا رو تکرار کرده بود که تو مغزمون حک شده بود که نباید از کسی چیزی بگیریم و همراهش بریم حتی اگر معلم مدرسه مون بود حتی اگه دوست صمیمی پدر و مادرمون بود ...

اینا رو یادش بده تا بعدا آسیب نبسنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی تو فکر می‌کنی اشتباه گرفته ؟ از کجا میدونی قرص ماشین بود؟

نمیدونم چرا اشتباه گرقته

اخه پسرم هرروز با باباش میره مدرسه و قطعا میشناسن همسرمو

حالا جالبه چندروز پیش کاردستی پسرمو همسرم برده بود گفته بودید بدید بهش اونو نداده بودن☹

بسته قرص دست پسرم بود دیدم

نمیدونم چرا اشتباه گرقتهاخه پسرم هرروز با باباش میره مدرسه و قطعا میشناسن همسرموحالا جالبه چندروز پی ...

شاید به همه دادن...یا فقط به پسر شما دادن؟

اگه سوال فیزیک و ریاضی زیر دیپلم داشتید میتونید منو‌ تگ کنید. سوالای زیستم بجز گیاهی جواب میدم💕

عزیزمن ۳ تا اتوبوس بچه برده بودن اردوپسرمنم اصلا بچه اذیت کنی نیستاشتباهی داده دیگه قطعا مال یه بچه ...

حالا قرصشو به بچه های اذیت کن نمیدن من بچه ی ارومی بودم ولی همیشه بهم دیمن میدادم🥲

ولی به احتمال زیادد همون اشتباه کردن بنظرم فردا برید حتما یعنی چی

اگه سوال فیزیک و ریاضی زیر دیپلم داشتید میتونید منو‌ تگ کنید. سوالای زیستم بجز گیاهی جواب میدم💕

2810