2777
2789
عنوان

وایییی ینی میدونن 😐😭

92 بازدید | 4 پست

من و مامانم و خواهرم داشتیم حرف میزدیم بعد درمورد اسم شد اسم شوهر دوتا از دوستام ک اره کدوم قشنگ تره ب هم میاد و اینا داشتم می‌گفتم اینو ک بعدش خواهرم اسم کراشمو گف ک قبلا مثلا ی باز باباش ی جور صداش زده بود من تقلید کرده بودم گف بگو راستی اونبار چطور گف ، اینو گف ک مثلا بر خنده بعد من واقعا برامسواله من فقط اونو تو دلم دوس دارم روش کراشم احدی جز نی نی سایت نمیدونه قبلا ام چن بار شبیه این اتفاق بوده درمورد ابن پسره کراشم 

ینی اینا میدونن من رو اون کراشم ؟ ینی انقد ضایم من؟ خاک تو سرم واقعا نظرتون چیه؟؟؟؟؟

راستی اگ کل محتوای سوال براتون عجیبه باید بگم من ۱۷ سالمه دبیرستانیم 

همیشه صحبت اونی میشه تو خونه ک زیر زیرکی دوسش داری اونم اتفاقی برا منم اتفاق افتاده😂👍

ببین خیلی یهویی بی مقدمه با ی قیافه ای ک وقتی مثلا میخاد بگه من نمیدونم اینو گفت 😂

آخه خدایا اینا از کجا نیدونن 😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین خیلی یهویی بی مقدمه با ی قیافه ای ک وقتی مثلا میخاد بگه من نمیدونم اینو گفت 😂آخه خدایا اینا از ...

دقیقا همینه😂🤦🏻‍♀️

من از رفیق داداشم ی مدت خوشم میومد هی بحثش پیش میومد 

ی جوری ک به خودمم شک میکردم🤏😂

به قول تو شکر ♥️🕊️
دقیقا همینه😂🤦🏻‍♀️من از رفیق داداشم ی مدت خوشم میومد هی بحثش پیش میومد ی جوری ک به خودمم شک میکردم ...

نه آخه ما اصن حرف اونارو نمیزنیممم

خدایا آخه چطوری وسط ب هم اومدن اسم زوج ها چرا باید اسم اونو بگه ک من تقلید کنم اصن مغزم سوخت 😭😂