2777
2789
عنوان

تحمل ندیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونی توی ذهنم همش هست تصورش میکنم ولی میگم توی کار خودمو قوی کنم با مشاور حرف زدم گفت چرا ارتباط م ...

چى بگم واقعا موقعيت سختيه 

يعنى الان مى تونى يا مى خواى ارتباط موثر داشته باشى؟

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅
چى بگم واقعا موقعيت سختيه يعنى الان مى تونى يا مى خواى ارتباط موثر داشته باشى؟

اون موقع که میتونستم بلد نبودم اثلا تا میدیدمش روم نمبشد دست وپامو‌گم میکردم الان هم که دیگه نمیبینمش تصور میکنم الان میتونم باهاش حرف بزنم ولی دیکه نمیبینمش 

اون موقع که میتونستم بلد نبودم اثلا تا میدیدمش روم نمبشد دست وپامو‌گم میکردم الان هم که دیگه نمیبینم ...

پس اگه واقعا. نمى بينيش خودتو عذاب نده

بيا از فكرش بيرون

لطفا پروفايل منو كپى نكنيد،پروفايل مثل شناسنامه هر فرديه ،…😅
ای بابا ببین دلت چی میگه همون کار رو انجام بده دیگه

من الان از لحاظ روحی امادگی حرف زدن باهاشو دارم ولی رفتن به شرکتشون صلاح نیستت همش احساس میکنم کاش میشد یه بار دیگه میرفتم شرکته باهاش سلام علیک میکردم 

من الان از لحاظ روحی امادگی حرف زدن باهاشو دارم ولی رفتن به شرکتشون صلاح نیستت همش احساس میکنم کاش م ...

اگه میدونی و مطمنی بدرد زندگی و ازدواج میخوره برو و گرمه خودتو کوچیک نکن ک‌ب خودش اجازه بده هر رفتاری بکنه

اگه میدونی و مطمنی بدرد زندگی و ازدواج میخوره برو و گرمه خودتو کوچیک نکن ک‌ب خودش اجازه بده هر رفتار ...

تمیدونم از وقتی که توی ذهنم روز دوشنبه افکارش اومد بخدا عین واقعیت فهمیدم هنوز علاقه داره بهم بخدا من انرژیشو دزیافت کردم و فهمیدم همون روز دوشنبه اومده شرکته 

2810