2777
2789
عنوان

سهم الارث شوهرم برای مهریه ام ولی مادرشوهرم زودتر اقدام‌کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 2117 بازدید | 82 پست
یادش نیفتاده ، بقیه بهش یاد دادن ، اونم انجام داده

بله درسته یه وکیل دارند که توی همه کار بهش ایمان دارند .

من یه زمین قولنامه ای از شوهرم توقیف کردم وگفتند الانه که دیگه بیاد روی سهم پدرمون اقدام کنه که سریع مادرشون گذاشت به اجرا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب چرا تا وقتی من مهریه ام را گذاشتم اجرا یادش افتاده که بخاد

واااا واقعا دلیلش رو متوجه نمیشی؟ 

قبل اون مهم نبوده واسش ولی وقتی شما اینکار رو کردی مشخصه اونم راههای قانونی رو می‌ره که سهم الارث خودش و بچه هاش پای مهریه شما نره. می‌ره مهریشو می‌ذاره اجرا که  اموال شوهرش بره جای مهریه خودش نه عروس 

خوب چرا نزاره اجرا که به شما برسه؟؟.

من خودم یکسال ونیم هست میرم دادگاه کل خانواده شوهرم همه جوره دارند جلوی کار من را می‌گیرند تا به من چیزی نرسه 

اونوقت مادرشون به راحتی ازشون مهریه بگیره

بله درسته یه وکیل دارند که توی همه کار بهش ایمان دارند .من یه زمین قولنامه ای از شوهرم توقیف کردم وگ ...

عزیزم مادر شوهرت اقدام واسع گرفتن مهریه هم نمیکرد قانون چنین اجازه ایی نمیداد که مهریع تو هز اموال پدرشوهر مرحومت درخواست کنی ....چون همسرت زنده س

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
چرا میشه ، مان یکیو سراغ دارم از ارثی که به شوهرش رسید ، مهریه اش رو گرفت

شوهرش زنده بود ؟

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
واااا واقعا دلیلش رو متوجه نمیشی؟ قبل اون مهم نبوده واسش ولی وقتی شما اینکار رو کردی مشخصه اونم راهه ...

دقیقا همینطوره منشی دادگاه میگفت سریع بیا تا توهم توقیف کن تا یه وقت کسی دیگه نیومده بگه اینجا ماله منه 

عزیزم مادر شوهرت اقدام واسع گرفتن مهریه هم نمیکرد قانون چنین اجازه ایی نمیداد که مهریع تو هز اموال پ ...

چرا میشه اگه پدرشوهر فوت کرده باشه وشوهر زنده باشه میشه گرفت 

چرا میشه اگه پدرشوهر فوت کرده باشه وشوهر زنده باشه میشه گرفت

شاید بشع احتمالن من بی اطلاعتم ...ولی اکه مهریع تون از سهم تعیین شده همسرتون بیشتر باشع که نمی تونه حق بقیه وراث رو بده به شما

من خودم یکسال ونیم هست میرم دادگاه کل خانواده شوهرم همه جوره دارند جلوی کار من را می‌گیرند تا به من ...

خوب درستش همینه اول زنواز شوهرش مهریه بگیره بعد ارث و میراث تقسیم بشه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

شما هم یه توقیف بزار رو زمینش بهتره

چون شاید مهریه مادر شوهرت کمتر از قیمت زمین باشه بعد بقیش به شما می رسه

میشه بگید چند وقته ملک قولنامه ای شوهرت رو به جای مهریه توقیف کردی؟ وبعد از توقیف ملک رو گذاشتی مزایده؟

کلا واسم توضیح میدی که چجور پیش رفتید؟ممنونم

2810