2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنون عزیزم، بنظرتون بفروشم وسایل خونمو تکمیل کنم کار غیرعقلانی هست؟ اینارو خورد خورد هی خریدم پس ان ...

منظورت جهیزیه هست یا ازدواج کردی میخوای بفروشی وسایل جدید بخری ؟

منظورت جهیزیه هست یا ازدواج کردی میخوای بفروشی وسایل جدید بخری ؟

تازه عروسم، ما سرویس چوب نخریدیم میخاستیم روزای اخری ک دنبال خونه میگردیم بخریم، قصدمون مستاجری بود 

یهو ی خونه ی قیمت مناسب پیدا کردیم دار و ندارمونو فروختیم خونه رو خریدیم دیگه همینجوری سرویس چوبم موند نتونسیم بخریم، همسرم میگه یکی دوسال دیگه صبر کن میخرم، ولی من دلم میخاد خونه جدیدم همه چی تکمیل باشه کیفشو ببرم🥲

تازه عروسم، ما سرویس چوب نخریدیم میخاستیم روزای اخری ک دنبال خونه میگردیم بخریم، قصدمون مستاجری بود ...

اگه همسرت ادم خوبیه قدر شناسه اره حتما بخر چون چیزا دارن گرون میشن و اینکه برا جهیزیته  

اگه همسرت ادم خوبیه قدر شناسه اره حتما بخر چون چیزا دارن گرون میشن و اینکه برا جهیزیته

ادم خوب و تلاشگریه هرچی میخام نه نمیگه فقط چون دستش تنگه زمان میبره بخاد بخره 

چون ذوق خونه رو دارم برای این روزا لحظه شماری کردم دلم میخاد خونم کاملا تکمیل باشه باز نمونم دوسال دیگه هی تیکه تیکه بخرم از طرفی گرونم بشه

تازه عروسم، ما سرویس چوب نخریدیم میخاستیم روزای اخری ک دنبال خونه میگردیم بخریم، قصدمون مستاجری بود ...

بسلامتی خوشبخت باشید و خونه تون پر خیر و برکت باشه عزیزم با همسرت مشورت کن اول زندگیه طبیعیه خیلی وسایل کم و کاست باشن صبور باش همه رو میخرید ما بعد ۵ سال یه عالمه وسیله کم داریم گلم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....