2777
2789
عنوان

احساس بی ارزشی دارم کمکم کنید

85 بازدید | 11 پست

تو مدرسه احساس میکنم خیلی بی ارزشم

نمره هام همیشه خوبه ولی اصلااا‌ نمیتونم‌ جلوی معلم درس رو خوب توضیح‌ بدم همش تته پته و صبر کردن و ...

اصلا نمیتونم تمرکز کنم 

از اینورم‌ خیلی راجب زندگیم با بقیه حرف میزنم یا یهو یه لحظه چیزی رو میگم که نباید میگفتم اصلا دست خودم نیس (هیچوقت‌ قصد بی احترامی به بقیه رو نداشتم) ولی چون‌ صبحت کردنم خوب نیست بعضی وقتها منظورمو‌ بد میگیرن .نمیتونم مثل آدم حرف بزنم

کلی چیزای دیگه که رومخمه 

توروخدا راهکار بدین که دیگه اینجوری نباشم 

درواقع ارزش خودمو ببرم بالا چه تو مدرسه چه تو هرجا

با روانشناس میتونی صحبت کنی؟

نیاز به تراپیست داری

ما با رها ڪردن "آن‌" ڪہ "نیستیم"، "آن" ڪہ "هستیم" را ڪشف می‌ڪنیم.🌿                                                                     💚کمکت میکنم از زاویه دیگه ای بتونی به خودت نگاه کنی💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه تو شهرمون‌ تراپیست‌ نداریم

آنلاین هم میتونی ازش کمک بگیری

اگه واقعا میخوای ریشه ای مشکلت رو حل کنی

ما با رها ڪردن "آن‌" ڪہ "نیستیم"، "آن" ڪہ "هستیم" را ڪشف می‌ڪنیم.🌿                                                                     💚کمکت میکنم از زاویه دیگه ای بتونی به خودت نگاه کنی💚

تاپیک های من هم میتونه کمک کننده باشه برات

مطالعه کن👌

جایی رو می‌شناسید شما؟

من خودم روانشناسی میخونم

ولی فعلا مشاوره خصوصی نمیدم

اما پیجم رو میتونم بهت بدم که اگه سوالی داشتی راهنماییت کنم

بله حتما خیلی لطف میکنید

Self_love_girlss

خیلی خوب بودن ممنونم‌ ازتون🥲❤️

خواهش میکنم💚