فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14009 عنوان از ی دوست صمیمی 108 بازدید | 27 پست پرسیدم،، فلان اکسسوری رو از کجا خریدی میشه عکسشو بدی خودم بخرم یا برای منم بخری پولشو بدم سین زد جواب نداد ب نظرتون کارم زشت بود ک پرسیدم/!!!! * مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍) دیروز | 21:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ابروکمونی۳ عضویت: 1403/07/28 تعداد پست: 2448 نه اون بیشعور بوده که جواب نداده تاپیکام دلیه هر چی خوشم بیاد میذارم 🌱
na313 عضویت: 1396/11/30 تعداد پست: 1970 چرا فکر می کنی کار بدی کردی؟ ولی هزاربار با خودت تکرار کن دوست صمیمی وجود نداره
jazirehaklili عضویت: 1402/08/20 تعداد پست: 3692 نه. وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم. دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚♀️🧚♂️🧚🌷
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14009 نه اون بیشعور بوده که جواب نداده آخه خیلی محترمانه گفتم یا عکس بفرست خودم بخرم یا بخر پولشو میدم سین زد جواب ندادخیلی عجیب بود برام حداقل میتونست عکس بفرسته خودم پیدا کنم بخرم مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14009 نه. چرا جوابمو نداد آخه خیلی هم محترمانه و اینا گفتم مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
ابروکمونی۳ عضویت: 1403/07/28 تعداد پست: 2448 آخه خیلی محترمانه گفتم یا عکس بفرست خودم بخرم یا بخر پولشو میدم سین زد جواب ندادخیلی عجیب بود برام ح ... فدای سرت بهش فکر نکن تاپیکام دلیه هر چی خوشم بیاد میذارم 🌱
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14009 چرا فکر می کنی کار بدی کردی؟ ولی هزاربار با خودت تکرار کن دوست صمیمی وجود نداره آخه جواب نداد. من انتظار داشتم بگه مثلا ده سال پیش خریدم و طفره بره ولی اینکه جواب نده عجیب بود مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
vermillionwine عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 2111 چرا جوابمو نداد آخه خیلی هم محترمانه و اینا گفتم شاید فراموش کرده جواب بده 🙄
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14009 فدای سرت بهش فکر نکن مردم عجیب شدن ب خدا☺️ مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
ابروکمونی۳ عضویت: 1403/07/28 تعداد پست: 2448 مردم عجیب شدن ب خدا☺️ اوم تاپیکام دلیه هر چی خوشم بیاد میذارم 🌱
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14009 شاید فراموش کرده جواب بده 🙄 نه فکر نکنم مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14009 اوم 🌹🌹🙏 مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
bm19 عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 3176 شاید شارژش تموم شده شاید یادش رفته جواب بده شاید مهمون اومده و تـو شـدے تـمـامـ مـنـ🥺S🖇️S تتلیتیا. لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید