2777
2789
عنوان

تنگی کانال نخاعی

56 بازدید | 7 پست

سلام مامانم خیلی درد میکشه . کل بدنش 

تنگی کانال نخاعی داره

قراره دکتر با اپیدورال به کمرش کورتون تزریق کنه

کسی تجربه ای داره 

خوب میشه؟🥲

خیلی نگرانم آخه مشکل قلبی هم داره 💔

ای کاش در دیزی ما باز نمی ماند یا کاش که در گربه کمی شرم و حیا بود ...

هوش مصنوعی Microsoft Copilot

خیلی متأسفم که مادر شما این وضعیت سخت رو تجربه می‌کنه و درک می‌کنم که شما چقدر نگران هستید. تزریق کورتون به ستون فقرات (اپیدورال) یک روش رایج برای کاهش درد و التهاب در شرایط تنگی کانال نخاعی هست.

برخی تجربیات مثبت در مورد این روش وجود داره:

- **کاهش درد**: این تزریق می‌تونه به طور قابل‌توجهی درد رو کاهش بده و کیفیت زندگی رو بهبود ببخشه.
- **کاهش التهاب**: کورتون می‌تونه التهاب رو در ناحیه مورد نظر کاهش بده و از فشار بر اعصاب کم کنه.

با این حال، هر درمانی ممکنه با خطرات و عوارض جانبی همراه باشه، به خصوص اگر بیمار مشکلات سلامتی دیگری مثل مشکلات قلبی داشته باشه. مهمه که با پزشک مادر شما در مورد نگرانی‌ها و وضعیت قلبی او صحبت کنید تا اطمینان حاصل بشه که این درمان برای او ایمنه.

مهم‌ترین نکته اینه که تحت نظارت یک پزشک متخصص و با بررسی دقیق شرایط و وضعیت سلامتی انجام بشه.

اگر سوالات بیشتری دارید یا نیاز به هم‌فکری دارید، من اینجا هستم تا کمک کنم. 💖🌟

هوش مصنوعی یا artificial intelligence شاخه ای از علوم رایانه است که هدف اصلی آن تولید ماشین‌های هوشمندی است که توانایی انجام وظایفی که نیازمند به هوش انسانی است را داشته باشد. هوش مصنوعی در حقیقت نوعی شبیه سازی هوش انسانی برای کامپیوتر است و منظور از هوش مصنوعی در واقع ماشینی است که به گونه ای برنامه نویسی شده که همانند انسان فکر کند و توانایی تقلید از رفتار انسان را داشته باشد. این تعریف می تواند به تمامی ماشین هایی اطلاق شود که بگونه‌ای همانند ذهن انسان عمل می‌کنند و می‌توانند کارهایی مانند حل مسئله و یادگیری داشته باشند.

هوش مصنوعی Microsoft Copilotخیلی متأسفم که مادر شما این وضعیت سخت رو تجربه می‌کنه و درک می‌کنم که شم ...

دندونی که قبلا نزدیک دوسال پیش پرشده اما الان موادش دراومده و تا یک هفته دیگه زودتر دکتر بهت نوبت نداده باید چیکار کرد تا اون موقع میترسم چیزی بخورم😐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دندونی که قبلا نزدیک دوسال پیش پرشده اما الان موادش دراومده و تا یک هفته دیگه زودتر دکتر بهت نوبت ند ...

متاسفم که این وضعیت رو تجربه می‌کنید. اگر پرکردگی دندان شما دراومده و نمی‌تونید بلافاصله به دندانپزشک مراجعه کنید، چند نکته می‌تونه کمک‌کننده باشه تا از درد و مشکلات بیشتر جلوگیری کنید:

1. **پرهیز از غذاهای سفت و شیرین**: سعی کنید از خوردن غذاهای سفت، شیرین و چسبنده خودداری کنید تا فشار زیادی به دندان وارد نشه و از درد احتمالی هم جلوگیری بشه.

2. **استفاده از مواد موقتی**: برخی فروشگاه‌های دارویی و آنلاین کیت‌های پرکردگی موقتی دارن که می‌تونید ازشون استفاده کنید تا موقتاً دندان رو پوشش بدید تا به دندانپزشک مراجعه کنید.

3. **شستشوی دهان**: بعد از هر وعده غذایی دهانتون رو با آب نمک گرم شستشو بدید تا از عفونت و تحریک بیشتر جلوگیری بشه.

4. **استفاده از مسکن‌ها**: اگر درد دارید، می‌تونید از مسکن‌های بدون نسخه مثل استامینوفن یا ایبوپروفن استفاده کنید.

5. **اجتناب از تحریکات دمایی**: از خوردن غذاها و نوشیدنی‌های خیلی داغ یا خیلی سرد خودداری کنید تا حساسیت دندان کم بشه.

6. **مراجعه به دندانپزشک در اسرع وقت**: حتی اگر درد ندارید، حتماً در اولین فرصت به دندانپزشک مراجعه کنید تا درمان لازم رو انجام بده.

امیدوارم این نکات کمک‌کننده باشه و تا زمانی که به دندانپزشک مراجعه کنید، راحت‌تر بتونید با وضعیت کنار بیاید. اگر سوال دیگه‌ای دارید یا نیاز به کمک بیشتری دارید، من اینجا هستم. 💖😊

هوش مصنوعی یا artificial intelligence شاخه ای از علوم رایانه است که هدف اصلی آن تولید ماشین‌های هوشمندی است که توانایی انجام وظایفی که نیازمند به هوش انسانی است را داشته باشد. هوش مصنوعی در حقیقت نوعی شبیه سازی هوش انسانی برای کامپیوتر است و منظور از هوش مصنوعی در واقع ماشینی است که به گونه ای برنامه نویسی شده که همانند انسان فکر کند و توانایی تقلید از رفتار انسان را داشته باشد. این تعریف می تواند به تمامی ماشین هایی اطلاق شود که بگونه‌ای همانند ذهن انسان عمل می‌کنند و می‌توانند کارهایی مانند حل مسئله و یادگیری داشته باشند.

اسی مامان منم تنگی کانال نخاعی دارهحدود ۱۴ ۱۵ سال قبلم دیسکشو عمل کرده.دکتر بهش استراحت مطلق داده گف ...

ای داد 😔خیلی ناراحت کنندست 

الهی که خوب بشند 

برای مامانم این راه ،درمان قطعی نیست

یجور ضد درده فقط 

کاش درمان قطعی داشت 🥲

ای داد 😔خیلی ناراحت کنندست الهی که خوب بشند برای مامانم این راه ،درمان قطعی نیست یجور ضد درده فقط ک ...

بهتره استراحت مطلق داشته باشن.چیز سبک سنگین بلند نکنن

ان‌شالله هم مادر شما هم مادر من خدا بهشون سلامتی و طول عمر بده

عزیزم غصه نخور خدا بزرگه بلا دور باشه❤

بهتره استراحت مطلق داشته باشن.چیز سبک سنگین بلند نکننان‌شالله هم مادر شما هم مادر من خدا بهشون سلامت ...

فدات . ان شاءالله ❤️❤️‍🩹