2777
2789
عنوان

کم کردن سی‌کیلو از وزن با شنا 🏊‍♀️🌊

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 22 پست

شنا بهتره تا باشگاه باشگاه بری ول کنی دو برابرقبل میشی من ۳ ساله بدنسازی کار کردم الان شنا میرم

نان حرام خورده چه داند نان چیست، آدمِ لاشی چه داند ذات چیست!🤌 ✍️....️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شنا میرم اگر کنارش تغذیه ات رو هم رعایت کنی میتونی به راحتی کم کنی البته شنا قدرتی انجام بدی نه ا ...

من اشتهام از بعد زایمان کم شد و وزن اضافم موند برام💁‍♀️🤦‍♀️

تو حاملگی سیری ناپذیر شده بودم

الان بچم ۳/۵ ماهشه

وزن اضافم خیلی اذیتم میکنم

شنا بهتره تا باشگاه باشگاه بری ول کنی دو برابرقبل میشی من ۳ ساله بدنسازی کار کردم الان شنا میرم

باشگاه منطقه ما خیلی داغونه مربی هم نداره

منم از حاملگی کمر درد بدی ام 

شنا بهتره

عزیزم رژیم نگیر ولی رعایت تو شروع کن  . چیزای مضر حذف کن نیم ساعت ورزش کن تو خونه. شبا برنج نخور غذای آب‌پز بخور .‌راحت کم میکنی به مرور . ولی اگه بخای رژیم سفت سخت بگیری بچه کوچیک داری اذیت میشی عصبی میشی 

تجربه من به عنوان کسی که حرفه ای شنا کرده شنا فقط میتونه مقداری سایزتون رو کم کنه

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤