2777
2789
عنوان

دخترای مجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2363 بازدید | 252 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون عزیزم هر آدمی در برابر خودش مسئوله شما هم باید خودت حالت رو خوب کنی از بقیه انتظار نداشته باش ...

بخدا من هیچ انتظاری ندارم حتی قبل از اینکه برم سرکار گوشی نداشتم گوشی چیه توقع لباس هم ازشون نداشتم اصلا حالم بهم میخورد چیزی ازشون بگیرم الآنم نمی‌خوام ولی اجازه ندارم برای زندگی خودم هم تصمیم بگیرم

عرضه ی هیچ کاری زبون هم درآورده ، تو که انقد زبون داری چرا هیچی نشدی ، درصورتی که خودشون نداشتن چیزی ...

ای بابا ببین سرکار میری دیگه حقوق داری برو یه کلاس هنری ، ارایشی یا زبان ثبت نام کن خودت رو بکش بالا  وقتی سطحت بالا باشه آدم های متناسب با خودت میان جلو نگو هم سنم بالاست یا  دیره باور کن خدا اراده ای به ما انسان ها داده که قادریم کوه رو جا به جا گنیم

ای بابا ببین سرکار میری دیگه حقوق داری برو یه کلاس هنری ، ارایشی یا زبان ثبت نام کن خودت رو بکش بالا ...

چندبار خواستم برم کلاس زبان ولی میگم ن درس میخونم ن میتونم جایی برم که دردم بخوره ، هجده ساله هم نیستم دیگه

عرضه ی هیچ کاری زبون هم درآورده ، تو که انقد زبون داری چرا هیچی نشدی ، درصورتی که خودشون نداشتن چیزی ...

پس کلا منطقی نیستن به نفعته هر کاری که حالتو خوب می‌کنه انجام بدی چون اونا حرف خودشونو میزنن 

دوس داری بری بیرون برو اجازه ندادن خودت پافشاری کن خواستی باشگاه ثبت نام کن نزاشتن بگو خودم دارم پول درمیارم یا حتی خواستی بهشون نگو تو که کار اشتباهی نکردی خلاصه کلام از خودت شروع کن از یه جا به بعد رام میشن

چندبار خواستم برم کلاس زبان ولی میگم ن درس میخونم ن میتونم جایی برم که دردم بخوره ، هجده ساله هم نیس ...

عیب نداره ببین اگه علاقه داری من کلاس زبان میرفتم همسن مامانم بود میومد خودتو ریلکس کن

ن اصلا عادت نکردم هنوزم برام تازگی داره

عزیزدلم بیا بغلم 🫂

حق داری برنجی ازشون ولی چاره چیه همه ماها با خانواده امون اختلاف نظرهایی داریم ولی باید ساخت زندگی برای هیچ کس آسون نیست 

چندبار خواستم برم کلاس زبان ولی میگم ن درس میخونم ن میتونم جایی برم که دردم بخوره ، هجده ساله هم نیس ...

وای دختر چه ربطی به سن داره  طرف با کمر خم تو 80سالگی تازه می‌ره کنکور شرکت می‌کنه 

تو برو استارت بزن ببین چقدر تو روحیه آن تاثیر مثبت داره

آره خیلی بی منطق هستن ، من که دیگه کلا دلمرده هستم عین زنای ۷۰ ساله

به حرفم گوش کن ولی بهش عمل کن پشیمون نمیشی شاید اوایل هرکاری که بخوای شروع کنی بترسی یا جا بزنی ولی بعدش برات عادی میشه

2810