2777
2789
عنوان

دخترای مجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2322 بازدید | 252 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وقت دانشگاه رفتن ندارم که همون سرکار راحتترم ، بنظرت جایی هست که اکیپ های فرهنگی باشه قبل از هفت عصر ...

باشگاه یا محل کار اداری طور مثلا دوره ببین بعد برو کار اداری

یه وقت برای اینکه مثلاً آزادی پیدا کنی نری شوهر کنیا از چاله درمیای میوفتی تو چاه صبر کن یه پسر درست ...

خب حرفم همینه چجوری یه پسر درست و حسابی پیدا کنم بخوام دست دست کنم اینا منو به یه منگل میدن ، اکیپ های سالمی هستن که بتونم با آدما معاشرت کنم؟

خب حرفم همینه چجوری یه پسر درست و حسابی پیدا کنم بخوام دست دست کنم اینا منو به یه منگل میدن ، اکیپ ه ...

من میشناسم سفر میرن نمیدونم سفر یروزه دارن یا نه 

تو اینستا هست دارم پیجشو 

چند وقتیه که حتی وقتی می خوام کارهای عادیم رو انجام بدم به این فکر میکنم که همزمان اون سر دنیا چند نفر دارن شهید میشن ؟؟؟؟ چند نفر عزیزشونو از دست دادن؟؟؟  چند نفر برای آخرین بار همو دیدن؟؟؟ چند تا بچه حسرت یک روز بدون جنگ رو میخورن؟؟ و تموم این روزا فکر میکنم، چطور فردا جواب امام حسین رو بدم... چطور بگم منی که مجلس امام حسین می رفتم این حجم از ظلم و ستم و جنایت رو دیدم و کاری نکردم... مایی که همیشه میگفتیم اگر در کربلا بودیم امام حسین رو تنها نمیزاشتیم....                                      امروز...         صدها کربلا جلوی چشمانمون است        خدایااااا ظلم از این بیشتر؟؟؟                                      به کدامین گناه؟                                                 🖤   اللهم عجل لولیک الفرج 🖤                                 
مشکلشون چیه خواستگارات؟تو که سرکار میری بیشتر در معرض دیدی،میفهمم خانواده ۸۰ درصد رو سرنوشت بچه تاثی ...

تاثبر خونواده من صده باور کن ، مشکلشون اینه میان میشینن روبروی من و کارو تموم شده می بینن همش از بعد عروسی و بچه اینا و اینکه میگن دوست دارن زنشون بشینه گوشه خونه بچه بزرگ کنه فقط

2810