2777
2789
عنوان

دخترای مجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2322 بازدید | 252 پست

عزیزم من دختر مجردی . ببین زندگی تو هیچوقت مقایسه نکن امروز یه چیزی دیدم ک کلا نگاه مو عوض کرد منم مثل تو بودم . من دبیرستانم و هی دارم نق میزنم ، امروز یه پست دیدم که یه بلاگر خارجی میگف تو مجبور نیستی درس بخونی ، تو شانس اینو داری که درس بخونی ، یه سری ادم ها آرزو شونده جای تو باشن ، یا خانواده شون نمیزاره یا حق تحصیل ندارن .. 

زندگی هم همینه  شما شانس اینو داری بری سرکار ، خیلی ها عقیده شون اینه زن نباید کار کنه بیرون ..  

حالا چرا انقد انرژی منفی میفرسی به خودتایشالا یه بخت خوب گیرت میاد جبران میشه

اخه یه دختر چشم و گوش بسته چرا باید یه پسر درست بیاد بگیرتش ، دوستام چنتا مورد برای ازدواج بهم معرفی کردن خونوادشون خیلی روشن فکر بودن گفتم اینا بیان خونه ما با اون تعصب خونواده من افتضاح میشه ظاهراً باید به همین خواستگار های امل دل خوش کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همین که اجازه میدن بری سرکار هم باز خوبه...بعضیا همینو هم اجازه نمیدن...منم اجازه نمیدن برم سفر با ...

میدونی تا الان برام مهم نبوده ولی الان بحث ازدواجم هست از این می‌سوزم که به پسر عتیقه که عموش منو پسند کرده داره میاد خواستگاریم ، دوستام با اونی که دوست داشتن ازدواج کردن ولی من حتی ازدواجم هم مثل دهه پنجاه باید باشه 

تو خوبه سرکار میری من اونم نمیرم

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
میدونی تا الان برام مهم نبوده ولی الان بحث ازدواجم هست از این می‌سوزم که به پسر عتیقه که عموش منو پس ...

عزیزم دوس نداری قبول نکن

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه...(بنده اعتقاد به خدای رنگین کمان دارم🌈)#توماج_صالحی #کیان_پیرفلک .......فک کنم از بیوم متوجه دلیل تعلیق شدنم بشین☺️دوستان دعا کنین به خاستم برسم
آزادی چندانی ندارم😂۲۳ سالمم هست،مثلا باید حتما یکاری پیش بیاد تا بتونم برم بیرون،و منم اکثر اوقات ک ...

من دلم میسوزه تا الان کاری نکردم خواستگار های عقب افتاده برام میان که فقط برای زیرشکم اومدن خونمون بعد دخترای اطرافم که کلی تجربه دارن با چه پسرهایی نامزد کردن

2810