2777
2789
عنوان

دخترای مجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2283 بازدید | 252 پست
وای دختر چه ربطی به سن داره طرف با کمر خم تو 80سالگی تازه می‌ره کنکور شرکت می‌کنه تو برو استارت بزن ...

باشه ، قبلاً هم رفتم کلاس بافتنی هیچ استعدادی نداشتم البته چون میگفتن برو بعد از ازدواجت هم میتونی کار کنی رفتم

به حرفم گوش کن ولی بهش عمل کن پشیمون نمیشی شاید اوایل هرکاری که بخوای شروع کنی بترسی یا جا بزنی ولی ...

باشه عزیزم ، شاید برای شروع نیم ساعت دیرتر برم خونه البته نمی‌دونم چیکار کنم تو اون نیم ساعت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باشه ، قبلاً هم رفتم کلاس بافتنی هیچ استعدادی نداشتم البته چون میگفتن برو بعد از ازدواجت هم میتونی ک ...

ربطی به استعداد نداره عزیزم به اراده و پشتکارت بستگی داره 

یه کلاس دیگه  چی میشه که بلد باشی اصلا بزار بگن ازدواج کنی به دردت میخوره چه ایرادی داره  

خب مشخصه که بسیار سنتی هستن و لی همینکه اجازه میدن کلاس و سرکار بری خوبه از همینا استفاده کن و خودت رو بکش بالا 

باشه عزیزم ، شاید برای شروع نیم ساعت دیرتر برم خونه البته نمی‌دونم چیکار کنم تو اون نیم ساعت

عزیرم اولین مشکل تو اینه که هدف مشخص تو زندگیت نداری برای خودت هدف تعیین کن هدف های کوچیک مثلا باشگاه رفتی هدف تعیین کن تو چندماه بدنت این فرمی بشه کلاسی رفتی بگم این کارو انجام بدم تو این مدت 

ربطی به استعداد نداره عزیزم به اراده و پشتکارت بستگی داره یه کلاس دیگه چی میشه که بلد باشی اصلا بزا ...

استعدادم تو زبان هست انگلیسی بیشتر نمی‌دونم شاید برای وقت گذروند هم که شده رفتم

2810