2777
2789
عنوان

من راضی به خوشبخت شدن شوهر سابقم نیستم

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 33 پست
نمیدونم،متفرم ازش ،فاتحه زندگی م رو خوند عوضی

بجای فکرکردن به گذشته بفکرکارای بزرگ وچشم دراردرآینده باش که حسرت ازدست دادنتوبخوره

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره فراموش میشه،ولی آدم چرا باید بزاره یکی بیاد فاتحه زندگیش رو بخونه،داغونش کنه،بعد بگه اشکال نداره ...

چی بگم عادت میکنیم فقط سعی کن زندگیتو بسازی

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش
کسی که ذاتش خرابه به نظرت درست میشه نه همه طردش میکنن قطعا حال روحیش بخاطر ذهن مریضش هی بدتر بدتر می ...

باورت میشه فقط برا من بد نبود،کلا عصبی و بددهن بود،با آدمای زیادی دعوا داشت ،با مادرش با برادرش،با همکاراش،حالا اون داغون عوضی بره زن بگیره ،عادی زندگی کنه

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
اونم باردار بودی چقدر نامرد قبلش رابطتون چطور بود؟؟

بیشتر مردا تو همین دوران خیانت میکنن من نمیدونم چه مرگشونه بجای اینکه ناز کنی ناز بخرن تنت هم میلرزه

اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.      خدایا شکرت عاشقتونم❤️❤️.          آقایون بی شخصیتی که درخواست دوستی میدن یا رد میکنی دوباره درخواست میدن بدونید همه مثل خواهر مادر شما نیستن جمع کنید برید اگه خیلی نیاز دارید یه دور تو خونه خودتون بزنید چیزی که می‌خواهید پیدا میکنید عقب مانده ها شب خوش
اونم باردار بودی چقدر نامرد قبلش رابطتون چطور بود؟؟

از اول بد بود،سه سال ازدواج سفید داشت،الان ازدواج کرده حروم زاده

اون قسمت از زندگیم که یه بدشانسی بزرگ آوردم ،خیلی درد داشت ،خدایا به یه قسمت دیگه از زندگیم یه خوش شانسی بزرگ بده،که خیلی ذوق داشته باشه.
باورت میشه فقط برا من بد نبود،کلا عصبی و بددهن بود،با آدمای زیادی دعوا داشت ،با مادرش با برادرش،با ه ...

اون زن هم یه بی نوای دیگه که گولشو خورده چند وقت دیگه اونم باید جدا بشه مگر اینکه وابسته زجر بکشه

میفهممت بچه رو داد بهت ؟؟

بچه دست منه،دخترم رفته خونش گفته باید به زنم بگی مامان

چرا نتونستی؟

حقه بازی اون،سادگی من

بچه دست منه،دخترم رفته خونش گفته باید به زنم بگی مامان

خدا نگذره از این مردا 

میفهمم تو دلت داره چی میگذره ، ولی بخاطر خودت و بچت از فکر اون آشغال بیا بیرون 

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
اون زن هم یه بی نوای دیگه که گولشو خورده چند وقت دیگه اونم باید جدا بشه مگر اینکه وابسته زجر بکشه

نه اصلا بی نوا نیست،کسی هست که قبل ازدواج دوست دخترش بوده و رابطه داشته،و کلا زرنگ هست

بچتون چی شد

دست منه

بیشتر مردا تو همین دوران خیانت میکنن من نمیدونم چه مرگشونه بجای اینکه ناز کنی ناز بخرن تنت هم میلرزه

اره منم دیدم متاسفانه فقط چتی بود یعنی یه موقع ای بود که شوهرم مهربانترین وبادرکترین شده بود یه مشکلیم برامون پیش اومده بود اوج ناراحتی 

یهویی انگار یکی هولم داد برو گوشیشو نگاه کن 

یه روزم بروش نیاوردم بعدش نتونستم وقتی گفتم خجالت کشید از خونه رفت بیرون  ولی بهدش معذرت خواهی وتوجیح تازه از اینا بود که مجازی دنبال تلکه وپول شارژ بودن بود

گفتین نمیدونید با همون کثافت هست یانه🫤

نه،اون دختر رو یکبار بیشتر ندیدم همون سالا،الانم زن جدیدش رو ندیدم،همش میگم یعنی همونه،تونسته سه سال با یکی باشه و جدا نشه،اینم دوست دخترش بوده،آخه هیچی زن بهش نمیده اینقدر لاشی و حقه بازه

2810