2777
2789

من معلم ریاضی متوسطه اولم

سال اولمه خیلی بی تجربه بودم.

روز اول رفتم ابلاغمو دادم مدیر 

اصلا نمیدونستم با کدوم کلاس و چه درسی دارم

گفت برو هفتم. رفتم هفتم کتاب نداشتم گوشی دراوردم از روش نگاه کردم بچه ها هم رفتند شکایت مدیر و مدیر زنگ اخر بهم گفت بچه ها گفتند گوگل کردی و فلان

منم قضیه رو گفتم

حالا امروز یکی از مادرها اومده بود بهم گفت بچم میگه تدریست رو نمیفهمم منم گفتم تدریسم مشکل نداره رفت به مدیر گفت خانم فلانی این خانم میگه تدریسم مشکل نداره و رفت.

زنگ کلاس که خورد مدیر و معاون و مشاور منو نگه داشتند گفتند که ما وقتی تعطیل میشیم هزار نفر زنگ میزنند ازت شکایت میکنند میگند تدریست بده و با بچه ها خشکی

و اینکه گوگل میکنی

منم گفتم موبایلم رو فقط روز اول دراوردم دیگه درنیاوردم.

چند روز پیش رییس اموزش پرورش اومده بود مدرسمون مدیر امروز گفت رییس اموزش پرورش اونروز در مورد گوگل کردنت به من گفت!!

به نظرتون واقعیت داره ؟

میگفت شکایت رو فرستادند انجمن!

من نفهمیدم کدوم انجمن 

اگر برم اداره شکایت کنند چه کار میتونند بکنند؟؟

خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای خودتو نجات بده سال بعد انتقالی بگیر ابتدایی یا دبیرستان

متوسطه اول افتضاحه یه تعداد نوجوون با اعتماد به نفس کاذب در شرف بلوغ

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ

عزیزم من قصد بی احترامی ندارم ولی وقای تعداد اعتراض ها زیاده یعنی به طور میانگین عموم کلاس تدریس شما رو نمی فهمن. 

گاهی آدم خیلی هم با سواده ولی نمی تونه فهم مطلب رو منتقل بکنه 

بله دروغ که نداره

تو مدرسه با معلمای تازه کار اگر بچها با معلم ارتباط نگیرن دوسش نداشته باشن معلم خشک باشه همین داستان میشه

ارتباطت رو اول با بچها درست کن عشق به معلم باعث میشه دل بدن ب حرفت و تدریست

برو اموزش پرورش بگو حالا من هیچی 

با این حرفتون دارید تف سربالا میکنید به صورت خودتون

یعنی مصاحبه و گزینش خودتون رو قبول ندارید ؟؟؟

از پنجره که نپریدم تو از گزینش شما رد شدم

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

من مدیر هستم دروغ میگه.رییس اموزش و پرورش وارد این بحث ها نمیشه نهایت به کارشناس متوسطه میگه که تدکر بده.تازه از گوگل دراری جرم که نکردی بگو نمونه سوال یا مطلب اضافه خواستم دربیارم.ولی خودت از نمره دانش اموزات میفهمی درس را خوب بهشون تفهیم میکنی یا نه

2810