2777
2789
عنوان

چه کنم پیامم سین بزنه

86 بازدید | 19 پست

بیست روز بیشتره پیامم سین نزده چند روز بعدش بازم پیام دادم کجایی اونم سین نزد اول نگران شدم بعد فهمیدم انلاین شده و گروهای دیگه پیام میده نمیدونم شاید از حرفی ناراحت شده رل نیسیم دوستمه عادی ولی پسره نمیتونم تحمل کنم بهش عادت کردم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهش میکنم خودتو کوچیک نکن

چجوری غرورت اجازه میده؟ پیاماتو پاک کن و اگه پیامی هم داد تا یه هفته سین نزن تا علت کار زشتشو توضیح بده

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ
خواهش میکنم خودتو کوچیک نکنچجوری غرورت اجازه میده؟ پیاماتو پاک کن و اگه پیامی هم داد تا یه هفته سین ...

دلم طاقت نمیاره اصلا 

هعی میام اینجا یکم حرفای شما ارومم کنه بخودم بیام و پیامش ندم

دلم طاقت نمیاره اصلا هعی میام اینجا یکم حرفای شما ارومم کنه بخودم بیام و پیامش ندم

هروقت خواستی بهش پیام بدی به این فکر کن من واقعا لیاقتم اینه که کسی بهم بی توجهی کنه جوری رفتار کنه که من اویزونشم و من باز بیشتر پیگیر شم؟ 

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ
دوستمه ولی احساس ندارم دیگه

خب نداری که بهتر اگه از چیزی ناراحت هم باشه میاد بهت میگه دیگه نیومد هم بیخیال باش تو از جهت دوستی بهش دو بار پیام دادی و جویای احوالش شدی دیگه نمی‌خواد جواب بده برات مهم نباشه

هروقت خواستی بهش پیام بدی به این فکر کن من واقعا لیاقتم اینه که کسی بهم بی توجهی کنه جوری رفتار کنه ...

اره واقعا من توی عمرم اویز هیشکی نبودم این اولین پسره باهاش دوسم حالا نباید مثل هولا رفتار کنم

2810