2777
2789
عنوان

حس میکنم شوهرم مانع پیشرفتمه

310 بازدید | 12 پست

من تهران به دنیا اومدم و بزرگ شدم.  یه رشته ای خوندم که به درد زندگی تو تهران میخورد چون فکر نمیکردم یه روزی برم شهرستان زندگی کنم اون رشته رو خوندم. هم کلاسیام خیلیاشون الان تو کارخونه ها تو تهران استخدام شدن و با اینکه هنوز یه سال هم سابقه ندارن ماهی سی تومن میگیرن. 

وقتی شوهرم اومد خواستگاریم من دانشجو بودم.  شوهرم یه شهرستان خیلی کوچیک زندگی میکنه که هیچ کارخونه ای نداره. 

وقتی اومد خواستگاریم دیدم همه جوره آدمه خوبیه،  بهش گفتم بیا تهران زندگی کن چون برای رشته ی من فقط تهران کار زد.  قبول نکرد و گفت که برام یه کار آزاد تو شهر خودشون میزنه. 

بعد از ازدواج که من رفتم شهر اونا کاری برام نزد،  من شروع کردم به تدریس زبان چون آیلتس و تی تی سی داشتم از قبل.  

که درآمدش یه مقدار کمه و من دوس دارم در کنار تدریس زبان کار آزاد انجام بدم.  پولامو جمع کردمو میخوام یه محصولی تولید کنم تو خونه با سرمایه پنجاه میلیون دارم شروع میکنم. 

ولی همسرم دبه کرده میگه دوست ندارم محصولتو ببری به مغازه ها بفروشی. 

گفتم خب اگه نمیذاری من بفروشم تو برام بفروش. گفت من  نمیتونم بفروشم. 

همش میگه چرا کار میکنی،  چرا هی به فکر کار بیشتر و افزایش درآمدی. 

خب من اینجوری شادم.  من دوست داشتم طمع عشق پاک که در غالب ازدواجه رو بچشم و خانواده تشکیل بدم و یه روزی هم در اینده مادر بشم ولی اهدافم و کارامم همون قدر برام مهمن،  من همه جوره باهاش کوتاه اومدم و هر بار راهم بسته شد یه راه دیگه برای موفقیت خودم پیدا کردم ولی به جای حمایت همش دلمو خالی میکنه 

حقیقتش شوهرت مثل اکثر مردای ایرانیه از استقلال و قدرت زن میترسه و اعتماد به نفس شو نداره 

ولی طبق توضیحاتت به نظرم خیلی توانمند و با استعدادی حیفه ازشون استفاده نکنی

🏃🏻‍♀️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حقیقتش شوهرت مثل اکثر مردای ایرانیه از استقلال و قدرت زن میترسه و اعتماد به نفس شو نداره ولی طبق توض ...

ممنونم از لطفت واقعا به من لطف داری 🥺

دقیقا خودمم حس به درد نخور بودن میکنم وقتی کارایی که تواناییشو دارم نتونم انجام بدم. 

درآمد همسرت چطوره؟

درآمدش معمولی.

والا خونه ای که الان توش مستاجریمم بابای من برامون رهن کرده. 

یه سوپرمارکت اجاره ای داره که شاید ماهی دوازده تومن شایدم ماهی چهل تومن سود بده،  هر ماه فرق داره. 

مردا هیچوقت نمیخوان  زن مستقل باشه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

منم خیلی دوست دارم برم سر کار ولی...💔

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
درآمدش معمولی.والا خونه ای که الان توش مستاجریمم بابای من برامون رهن کرده. یه سوپرمارکت اجاره ای دار ...

فکر کنم میترسه از پیشرفت شما

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

بچه داری ؟گیر بده میخام برم تهران .میاد

نه بچه ندارم. 

نمیخوام تهران زندگی کنم دیگه.  قبلا میخواستم ولی الان مسیر زندگیم عوض شده ترجیه میدم یه تولید کننده باشم تا کارمند و مهندسه یه کارخونه. ینی حتی اگه برم تهران و مهندس یه شرکت بشم بازم دوس دارم کار خودمو بزنم

میدونی اون موقع  کار تو کارخونه رو میخواستم و دلم نمیخواست ازاد کار کنم ولی بعد که گیر کردم ذهنیتمو تغییر دادم و الان دیگه کار آزاد میخوام. 

یه روحیه ی بی نهایت طلبی دارم که به نظرم تو کار آزاد میشه به بی نهایت رسید ولی تو کار واسه کارخونه ها و شرکتا و دولت و...  نمیشه به اون بی نهایته رسید و اون بی نهایت همیشه دست صاحبان کسب و کاره.