2777
2789

سینمای خانواده ال جی دارم ولی مدلش قدیمی هست بلوتوث نداره ، هفت تیکه هست ،خیلی خیلی کم استفاده کردم، گذاشتم دیوار فقط یه مشتری دو تومنی داشت 

بفروشم بنظرتون در عوض از این مدل اسپیکرای تک بخرم؟ که حداقل امکاناتش از این یکی خودم بهتره 

فقط این قدیمیه دستگاه سیدی خور داره ک خوبه 

حتی فلش هم بعضی فیلما رو باز نمیکنه اصلا کارایی نداره 

اگه اسپیکر تکی دارین بگین چه مارکی هست و راضی هستین یا نه؟ از باسلام بخرم یا دیج.ی کالا ؟ 

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام
یعنی هیچ استفاده ای از تی ویت نداری؟؟؟تی وی دیگه ای داری؟؟

تی وی استفاده میکنم 

سینمای خانواده بهش وصل نبوده از اول 

کاربری هفتمم هست😑😑کاربر قدیمی هستم...برای سربه راه شدن همسرم صلوات میفرستین؟ ...خدایا شادی رو نصیب زنان سرزمینم کن...به امید روزی که اشک شوق از چشمام بیاد برای رسیدن به آرزوهام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما از اونا دارین که باید به همش سیم وصل بشه منم دارم ازشون مگه میخرن؟؟

آفرین یه عالمه سیم داره ،برادرشوهرم یبار اومد وصل کرد برامون ، خونه تکونی کردم بازش کردم دیگه نتونستم وصل کنم 

آره دیوار بذار مشتری داره 

من قیمت بالا زده بودم هیچکس از دو تومن بیشتر نخاست 

قدیمی شدن دیگه

یه وقت لازم نمیشه سی دی قدیمی فیلم بچه ها یا چیز دیگه ای ببینین ازش

حالا سیدی نیس بیشتر فیلما تو فلش هست 

من گذاشتم انبار واقعا دردسرن ولی فروختی فوری بده به چیزی که لازمته نزاری کیفت بشه گوجه بادمجون مصرف بشه ولی خواهرشوهر من دوتا تی وی دارن برای یکیش خریدن سینما خانواده ولی نمیدونم سیم داره یا بلوتوثیه

یعنی میخوام بگم هنوزم برای مواقع لازم میخرن 

من گذاشتم انبار واقعا دردسرن ولی فروختی فوری بده به چیزی که لازمته نزاری کیفت بشه گوجه بادمجون مصرف ...

خوب میخوام بفروشم از همین کوچیکا جمع و جورتر بخرم 

بقول شما پول که بمونه همش میره تو شکم 

مستاجر هم هستم هرچی اسباب هام جمع و جور تر باشه بهتره 

بالاخره ضرر هم نکردم من ده سال پیش همینا رو ۶۰۰ خریدم 😁 مال شما چجوریه؟ چرا استفاده نمیکنی؟

خوب میخوام بفروشم از همین کوچیکا جمع و جورتر بخرم بقول شما پول که بمونه همش میره تو شکم مستاجر هم هس ...

به قول شما بسکه از این خونه به اون خونه بردم خسته شدم بعدشم که خونه خریدم دیگه سیمهاش مشکل داشت تو دست وپا بود گذاشتم انبار