2777
2789

جایی سراغ دارید که اصلش بهم بدن و عوارض بدی نداره برای یک دور مصرف،

برای تقویت و بارداری سریعتر  میخوام خودم و شوهرم بخوریم ب نظرتون کار درستیه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بپرسید اگه بلد باشم جواب میدم

برای تقویت اسپرم  ب مظور بارداری سریع میخوام استفاده کنم. ژل رویال در این زمینه کارایی داره ؟ اگه اره چجوری باید مصرف بشه و اینکه عوارض بدی که نداره؟

تا جایی من می‌دونم عوارض نداره ، حتی برای بدن هم مفید هستش باعث تقویت سیستم بدن میشه 

یکی از آشناهامون هم برای تقویت اسپرم استفاده کردن تا جایی که می‌دونم مفید بوده براشون

(و اینکه ما خودمون می‌خریم بیشتر می‌دونم که چطور میشه اصلش رو خرید)

تا جایی من می‌دونم عوارض نداره ، حتی برای بدن هم مفید هستش باعث تقویت سیستم بدن میشه یکی از آشناهامو ...

لطفا راهنمایی کنید منم بتونم اصلش رو بخرم اگه نکته ای هست که میشه باهاش اصل رو از روش تشخیص داد بگید بی زحمت قرصش چی ب نظرتون مفید هست؟

لطفا راهنمایی کنید منم بتونم اصلش رو بخرم اگه نکته ای هست که میشه باهاش اصل رو از روش تشخیص داد بگید ...

اصلش رو بخرید خوبه ،من قرصش زیاد توصیه نمیکنم ، از زنبود دار ها میشه خرید 

و اینکه از کسایی که وسایل نگه داری زنبور میفروشن میشه خرید پرس و جو کنید حتما میتونید اصلش رو بخرید