2777
2789
عنوان

بالاخره رنگ کردم نظرتون عکس🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 6498 بازدید | 462 پست
قربونت بشم ک 😘😍 بابا دلمون آب کردی که منم دلم خواست 😁😁 چه جیگری شدی 😍😍

خدانکنه عزیزدلمم زنده باشی😍🤩😍

خیلی با ترس و لرز رفتمم ولی نتیجش خوب شد😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
خدانکنه عزیزدلمم زنده باشی😍🤩😍خیلی با ترس و لرز رفتمم ولی نتیجش خوب شد😂

جیگرتو 😍😘 

نتیجه عالی شده ❤️😍مبارک باشه 

🤣🤣 منم به هوس انداختی  دلم رنگ مو خواست 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جیگرتو 😍😘 نتیجه عالی شده ❤️😍مبارک باشه 🤣🤣 منم به هوس انداختی دلم رنگ مو خواست

برو انجاام بده تنوع خوبیه ب منم نشون بدهه😍😍😍

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 
برو انجاام بده تنوع خوبیه ب منم نشون بدهه😍😍😍

😬پارسال موهام دکلره کردم یکم سوخته  برا همین میترسم رنگ کنم 

احتمالا برای عید رنگ کنم بعد عکس میفرستم 😁😁😍

نازنین من اصلا دیدمت جا خوردم چه جلالی چه جبلویی رد هد واگعی چشمم کف پات کودک همسر وارداتی از اسکاند ...

😁😍شبیه رز تو تایتانیک شده 

😬پارسال موهام دکلره کردم یکم سوخته برا همین میترسم رنگ کنم احتمالا برای عید رنگ کنم بعد عکس میفرست ...

منم از دکلره میترسم تذاشتم دکلره بزاره😅

خوب میکنی گلم🤩❤

🤣🤣بخدا نمیگفت من فک میکردم عکس رزه 😶😂 مگه داریم مگه میشه این حجم شباهت هم رنگ مو هم حالت مو ها

😍😍😍😍من غششش

من ذووق

سلام عزیزم مبارکه من ندیدم موهاتو😢اینقدر تعریف کردن دلم اب شد😂

گذاشتم گلمم

منم از دکلره میترسم تذاشتم دکلره بزاره😅خوب میکنی گلم🤩❤

😁مو کامل نابود میشه 

ولی خیلی کیف میده اولش آدم کیف میکنه 

اگه دوسداری فقط بگو پایین شو برات دکلره کنه 

چون سفیدی بهت خیلی میاد😍

عزیزم انگار از تو کتاب قصه اومدی بیرون😍

ووییی🤩😍

قربونتون برم گ اتقدر مهربونید عزیزمم

نگاهتون زیباس خوشگلای من

مررسی از تعریفتون خوشگلم کلی بهم انرژی مثبت دادین

2810