2777
2789

یجا میگن۱۶۸

یه جا۱۶۶

یهجا۱۷۰

نمیدونم کدوم درسته

خونمون با متر خیاطی گرفتم چندماه پیش۱۷۰بودم الان گرفتم ۱۶۶شدم 

چررراااا  واقعا کدومش درسته؟ 

ممکنه کوتاه شده باشم؟؟ 

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم همینطوریه جا 160 یه جا 163یه جا 165😐

بنظرت کدوم درسته اخه 

من برا حساب وزنم که باید چقدر باشم قدمو نیاز دارم ولی نمیدونم کدوم درسته

لطفاااا کلایک نکنید 🌼با افتخار تــــرکم ✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)
منم همینم یه جا ۱۶۶هم گفتنتمام عمر ۱۷۲ میدونستم قدم روشوهرم میگه ۱۶۶ غلطه

یعنی میگن بلندتری؟ 

نمیدونم کدوم حسابه

همینه که نصف ادما قدشونو بلند تر میگم من ۱۶۰ ام هم پیش دکتر هم با مترو تو خونه بعد دوستم که خدا شاهده خیلی کوتاه تر از منه حداقل ۵ سانت میگه من ۱۶۱ام😂😂

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
اونسری رفتم بهداشت قدمو گرفت ۱۷۱ بودم بعد داخل سیستم نگاه کرد گفت پارسال ۱۶۰ بودی اخه مگه میشه

اینهمه اخلافففف😁

اره خودمم خیلی تعجب کردم

مخم نمیکشه دیگه 🤣

قدم چنده نمیدونممم🤣

اره بابا قد بلند محصوب میشم همه میگن با متر هم ۱۷۱ بودم

من نمیدونم کدوم درسته خودم با متر گرفتم۱۶۶بود نمیدونم به کدوم اعتماد کنم برا وزن مناسب که توده بدنیمو حساب کنم میخوام که اونم نمیدونم کدوم درسته