2777
2789
یعنی یه کادو اونقدر زیاده که اینهمه تدارک براش ببینه چه تیغیدنی؟؟ نمیفهمم

هرررر چی بلاخره وقتی اونا خودشون یه هزاری نمیارن این الان گربه صفتیه و پرورویی هست تولد دعوت میکنن کادو جمع کنن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره والا منم تا به حال نشنیدن کسی بزنگه خداحافظی خواهر خودم داشت میرفت مکه از فرودگاه استوری گذاشت ق ...

سمت ما یسریا زنگ میزنن

یه فامیل داریم ماهی یبار میره مشهد هی زنگ میزنه

خب عزیزم برو ما چیکار کنیم

خب حالا اون شعور نداره تو چرا شعور نداری که به مرده هم رحم نمیکنی عزیزم ؟

عزیزم زنده باید کاری کنه مردش لعن نخوره. 

این در دین هم اومده اینقدر مردم ازار نباشن که لعنش به مرده و زندشون بره. 

نه بابا ولشون کن . انگشت وسط من حواله مرده و زندشون. البته ببخشسدا ولی خییییلی گربه صفتن نوبت خودشون ...

اونقدر خرج و مخارج زیاده هرچی کادو بدی همان به اندازه  خرج شام وکیک و میوه میشه وقتی همه را دعوت کرده شمارا دعوت نمی‌کرد که بی احترامی بود من که به نظرم از حرفات شما بیشتر مقصری

چه ربطی به رسم داره بلاخره باید میگفتین که میرین

ما اصلا همچین چیزی نداریم. ولی خب رسم پیش زائر رفتن رو داریم مثلا دوست همسایه میرن خونه کسی که زایر بوده مخصوصا مکه و کربلا. خواهرم داشت میرفت مکه تو فرودگاه استوری گذاشت قبلش هیچکس نمیدونست 

عزیزم زنده باید کاری کنه مردش لعن نخوره. این در دین هم اومده اینقدر مردم ازار نباشن که لعنش به مرده ...

خب اون که ثابت کرد چه آدمی هست و کارشون هم قشنگ نبوده 

شماهم خداروشکر شناختید اینقدر حرص نخورید 

اگه مایل نیستید نرید واقعا بجاش با خانوادتون همون شب خوش بگذرونید

نه بابا ولشون کن . انگشت وسط من حواله مرده و زندشون. البته ببخشسدا ولی خییییلی گربه صفتن نوبت خودشون ...

به عنوان یه کربلایی زیادی بددهنی

اگه جاریت اونطور که تومیگی تیغ زن بود خیلی شیک میومد خونت چایی ومیوشو میخورد سوغاتیشم میگرفتو میرفت،حالا چون نیومده سوغاتیشو بگیره شد سلیطه وانگشت وسط حوالش میکنی؟!😐

اونقدر خرج و مخارج زیاده هرچی کادو بدی همان به اندازه خرج شام وکیک و میوه میشه وقتی همه را دعوت کرد ...

نه عزیزم کسی باید بیاد تولد دعوت کنه که یه هزاری خرج کرده. 

طرف هیچچچچی تو هر مناسبت پیچیده رفته الان هم با گربه صفتی تمام داره تولد دعوت میکنه. 

خب تو خودت خرج نکردی نیومدی یه زنگ نزدی الان تولد دعوت کردنت برا چیته 

به عنوان یه کربلایی زیادی بددهنیاگه جاریت اونطور که تومیگی تیغ زن بود خیلی شیک میومد خونت چایی ومیوش ...

نیومدن خییییلی خوشحال شدم. 

ولی جالبیش اینه پرو هستند و روشونو با سنگ مرده شور خونه باید شست. چه غلطا واقعا تو باید برای طرف یه هزاری خرج کنی بعد طرفم بیاد جای هزاریت 100تومن خرج کنه.