2777
2789

ما رفتیم کربلا یه زنگ نزدن شوهرم براشون سوغات خرید گفت حتما میان خونمون سوغاتا موند خاک خورد نیومدن ما رو دیدن یه زیارت قبول نگفتن حالا دیشب میگه میخوام صداتون کنم برای تولد دخترم دوست داشتم بزنم تو دهنش برای کادو تیغیدن یادشون میوفته ماهم هستیم. 

احتمالا هفته اینده ببینمش اگر بگه بهش چی بگم؟ دوست دارم به روش بیارم که دیگه تموم شد اون زمان 

میتونید شرکت نکنید خب

دختری از نژاد آرمَن و زاده خاک‌پاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بزار تدارک ببینه بعد نرید تا همه کیک و غذا ها بمونه و پولم دستش نیاد 

یا سوغاتی رو جای هدیه ببر بده 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

آیا قبل اینکه برید کربلا زنگ زدین خدافظی کنید ؟ 

از محبت خوار ها شایدم خارها گل میشوند این 

و مد نظر داشته باش

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم
بزار تدارک ببینه بعد نرید تا همه کیک و غذا ها بمونه و پولم دستش نیاد یا سوغاتی رو جای هدیه ببر بده

چقدر زشت 

من یه دختر ۲۴ ساله ام که ۴ ساله مزدوج شدم دارم با قدرت تمام به سمت هدف هام میرم🥰 امیدوارم خدا همیشه پشتم باشه. خوشحالم که تو این سایت کلی دوست خوب دارم

لحظه نود بگو بچت یکم بی‌حال شد نیومدید

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

نرید خب 

اون میگه شما نرید بهانه بیارید بگید بچه مریضه 

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

2810