2777
2789
عنوان

پسرم تازه فهمیده که بدنش داره تغییر میکنه 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1542 بازدید | 61 پست
من پسرم ۱۶ سالمه شبیه اعضای گروه بی تی اسم پس ایشون چطور در ۱۰ سالگی بلوغ رسیدن؟؟؟؟؟؟

پسر من۱۲ علایمش شروع شد.فیزیولوژی بدن ها متفاوته عزیزم مکه ما هممون تو یک سن پریود شدیم.البته ایشون بلوغ زودرس داره

خودتون بهش بگین تو سن بلوغ و چه تغییراتی ممکن ایجاد بشه 

پسر من ۱۱سالشه ولی هنوز اتفاقی نیوفتاده ولی من ریز بهش گفتم 

یعنی مدرسه گفت باباها بگن ولی پسرم با من خیلی راحت تره سوالاتش میپرسه و من میگم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وااای 🤧

پسر منم ۱۰ سالشه،  تابستون خیلی کم بوی عرق میداد،یعنی خودش میگفت مامان زیر بغلم بوی عرق میده

ولی احساس میکنم زوده ، وقت دکتر گرفتم ببرمش نکنه زود بالغ شه

نگران قدشم

هست را اگر قدر ندانی ، میشود بود ....
خیلی معمولی من با شوخی و خنده دربارش باهاش حرف میزدم خودشم میخندید چرا گفتی با کسی دربارش حر ...

اخه زیادی راحته یهو پیش معلم تو کلاس میگه درست نیست خب

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

عزیزم، هیچ کس بهتر از پدر و مادر صلاح بچه اش رو نمیخواد فقط باهاش رفیق باشید و ازش بخواهید هر اطلاعاتی از هر کس گرفت درست و غلط بودنش رو از خودتون بپرسه ، همین بهترین کاره

فقط  

یه مقدار زود علایم بلوغ رو دارن 

بهتره ببرین پیش دکتر غدد 

متاسفانه به خاطر تغذیه غلط و مواد غذایی بی کیفیت و مسایل محیطی سن بلوغ خیلی پایین اومده که اولین پیامدش هم کوتاهی قد هست

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
2810