2777
2789

بهمن ماه یعنی دوماه دیگه ده سالش تموم میشه و وارد ۱۱ سال میشه 

من تقریبا دو سه ماه بود متوجه شدم که زیر بغلش موهای خیلی خیلی نازکی رشد کرده ولی خب خودش نمیدونسته تا امروز که یهو وسط مشق نوشتن با تعجب گفت راستی زیر بغلم مو دراومده 

خیلی عادی برخورد کردم گفتم داری بزرگ میشی ولی سعی کن به کسی درمورد این چیزا حرف نزنی اینا چیزای خصوصی بدنه گفت پس چرا دوستم گفته ،

تازه فهمیدم پسر فامیل شوهرم که همسنشه بهش گفته و اینم فهمیده که قضیه چیه 

اول اینکه بنظرتون رفتار درست اینجور موقع ها چیه؟آخه پسر من با من خیلی راحت تره چون بیشتر باهمیم بعدم اینکه طبیعیه تو این سن اینجور تغییر ها؟؟

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی چی به کسی نگو مگه جرم هست که قایم کنه

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

واسه ۱۰سال زوده ببر دکتر عدد ممکنه بلوغ زودرس باشه.چون پسرها از۱۲ علایمشون شروع میشه

پسرم 12سالشه نداره مو ولی تپله عادیه؟

ارزومه خدا معجزه کنه ازین روستای لعنتی بریم شهر لطفا هرکی امضام میبینه برای جابجاییمون دعا کنه🙏

واسه ۱۰سال زوده ببر دکتر عدد ممکنه بلوغ زودرس باشه.چون پسرها از۱۲ علایمشون شروع میشه

اخه دوستش ۷ ماه کوچیکتره از پسرم و حتما اونم داره که به پسرم گفته 

گفتم شاید طبیعی باشه

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

خیلی معمولی   من با شوخی و خنده دربارش باهاش حرف میزدم   خودشم میخندید     چرا گفتی با کسی دربارش حرف نزن  حالا فکر میکنه چیز زشتی هست  یا مایه خجالته    روند طبیعی رشد هست

2810