2777
2789
عنوان

همسرم میگه برای همه چی باید اجازه بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 48 پست
خب دیگه بستگی به طرفت داره که بخواد راهنماییت کنه ضرر نکنی یا لنگ پول تو باشه. من پسری که بخواد همیش ...

قاعدتا ادمی با شخصیت شما هیچ وقت اینقدر طرف پرو نمیکنه ک مثلا برای لباس پوشیدن شما نظر بده یا چی خریدن نخریدن

دقیقا منم اینو گفتم پول برای خودم بود میخواستم برم لیزر مامانم گفت نه برو بده طلا بعد بابامم نمیزاره ...

پولای شوهرتو خرج‌کن با پولای پدرت طلا بخر و بگو پدرم خریده 

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کوتاه نیا و خیلی جدی باهاش حرف بزن بی تعارف

فردا پس فردا میشی ی آدمی که باید بگه میخوام جوراب بخرم نظرت چیه؟

ولی طلا خریدن چون اصولاً مبلغ زیاده بهتره بگی در حد اطلاع

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم 
قاعدتا ادمی با شخصیت شما هیچ وقت اینقدر طرف پرو نمیکنه ک مثلا برای لباس پوشیدن شما نظر بده یا چی خری ...

خب دعوا میشه زنگ میزنه دعوام میکنه دوست ندارم دعوا بشه 

😂😂🤦‍♀️نه نمیخوام انتظارش از خانوادم بره الا

اینجوری انتظار از خودت بالا میره و کمتر بهت پول میده و خرج نمیکنه، باهاش وسایل جهیزیت رو تکمیل میکردی خب

پول برای خودم بود اخهبرای همههههه چی میگه اجازه بگیر خستم اون پول خودم بود اختیارشو داشتم بعدم با ما ...

اینکه میگه اجازه بگیر و خسته ت کرده، یه بحثه ولی زندگی مشترک پول خودم نداره

مثل اینه که همسرت بگه حقوق خودمه پول خودمه دوست دارم همه رو واسه مامانم طلا بخرم

زن و شوهر باید از کارای همدیگه خبر داشته باشن و خودم خودم نداره یه [ما] هستن

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
اخه همینطوری خیلی مبخواد منو زیر سلطه بگیره خستم

خسته نباشی عزیزم 

اگه پسر خوبیه به خوبیاش این اخلاقشو ببخش

اسمش زیر سلطه گرفتن نیس،خیلی جورای دیگه میشه این رفتارشو دید،از روی علاقه،از روی اعتماد بهش،از روی همدلی که توی همه کارا باهاش مشورت کنی،از روی اینکه کسی نخواد به زندگیش چپ نگاه کنه و ...وو

بازم میگم 

تاپیک فا ل حافظ منم بخونین،هرکی فا ل حافظ تضمینی خواست پیام بده ،واسه هرکی گرفتم درست از آب درومده😁🌹🌹🌹🌹

خب دعوا میشه زنگ میزنه دعوام میکنه دوست ندارم دعوا بشه

از دعوا نترس عزیزم البته سعی کن به دعوا نرسه ولی نذار بفهمه میترسی دعوا شه مثل شوهر من بی حیا و پرخاشگر میشه چون من بخاطر ترس از دعوا و ابرو ریزی همیشه کوتاه اومدم

قاعدتا ادمی با شخصیت شما هیچ وقت اینقدر طرف پرو نمیکنه ک مثلا برای لباس پوشیدن شما نظر بده یا چی خری ...

من اکثرا خودم نظر میپرسم ولی فقط در حدی که خودم بپرسم و حالت مشورت و نظر گرفتن داشته باشه که این دو طرفه هست

و اینم بگم که گفتم تو مواردی مثل "طلا"  بهتره مشورت صورت بگیره وگرنه مردی که بخواد راجب ریز ترین جزئیات خودش خودجوش نظر بده رو اصلا نمیشه تحمل کرد

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ
اینجوری انتظار از خودت بالا میره و کمتر بهت پول میده و خرج نمیکنه، باهاش وسایل جهیزیت رو تکمیل میکرد ...

اصلا بابام نمیزاره مبگه خودم لباس همه چی برات میخرم پول میدم بهت خرج کن و همه چیم برام می‌خره 

اینکه میگه اجازه بگیر و خسته ت کرده، یه بحثه ولی زندگی مشترک پول خودم ندارهمثل اینه که همسرت بگه حقو ...

خودش اینطوریم کرده 

لباس رفتیم بخریم گفتم این قشنگه گفت باید اون یکیو بخری گفتم باشه

برای لباس اون یکی خریده بود گفتم نیلی خوشگله رفت عوضش مرد جور دیگه

با مامانم رفتهبرای همه چی میگه اجازه بگیر خستم

ن دیگ این خوب نیس

مگ صغیر یا دیوانه ای که بگه اجازه بگیر

باید بگه اطلاع بده همین

مثلاً فلانی میرم بیرون خرید

میرم خونه فامیل..

ولی ی جاهایی ممکنه دوست نداشته باشه تنها برین مثل قهوه خونه و کافه و بعضی پارک ها که باید به حرفش احترام کذاشت

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم 
2810