2777
2789
عنوان

تعبیرخواب همزاد داشتن چی میشه

19 بازدید | 5 پست

خواب دیدم تو یه خونه قدیمی ترسناک بودم بعد یه نفرو دیدم فک کردم خودمم بعد فهمیدم خودم نیستم. ترسیدم فرار کردم

کسی میدونه تعبیرش چیه؟

۱.نشان‌دهنده نیاز به تغییر یا رشد در زندگی باشد. شاید در دوره‌ای از زندگی هستی که نیاز به بررسی و تغییر برخی از عادات یا افکار داری.

۲.شاید چیزی در گذشته وجود دارد که هنوز با آن مواجه نشده‌ای یا ترس‌هایی که هنوز در ذهن شما باقی مانده‌اند.

۳.شاید احساس می‌کنی که نیاز داری تا خودت را بهتر بشناسی و از سایه‌های دیگران یا انتظارات محیطی دوری کنی.

۴.دیدن همزاد در خواب می‌تواند نماد جنبه‌هایی از شخصیت شما باشد که هنوز به طور کامل نمی‌شناسید. این جنبه‌ها ممکن است ترس‌ها، نگرانی‌ها یا حتی استعدادها و توانایی‌های پنهان شما باشند.

🫠🌊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.