2777
2789

دوستم زنگ زد گف خواستگارم فامیل شماست میشناسی بابام گف  من بودم دخترم بهش نمیدادم پسره زیاد دست وپا نداره و یه جوریه نرمال نیست معلوم نیست چجوری تو کارش سر در میاره  منم به دوستم گفتم بنظرم خیلی آرومه به درد تو نخوره و اینکه تو اون محیط شلوغ معلوم نیس چجوری دووم آورده  اونم گف باشه میگم نیان.... 

حالا بنظرتون کار من بد بوده؟ دوستم یبار جدا شده باید میگفتم شرایط توام بالخره فرق داز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون طفلی یه بارضربه خورده اگه واقعا مورد مناسبی نیست خداخیرتونم بده🥲❤️خیلیاهستن به دروغ ازیه نفر تعریف میکنن وبا سرنوشت یه دختر بازی میکنن

💕مایار ندیده تب معشوق کشیدیم💕
اخیش یه پیام امیدبخش دیدم 🥲🥰

نسل آدمایی شبیه شماوپدرتون پرتکرار باشه✨️🌿خیلیا برای چاپلوسی وترس یاهردلیل دیگه ای دروغ میگن وگندمیزنن به زندگیه مردم

نسل آدمایی شبیه شماوپدرتون پرتکرار باشه✨️🌿خیلیا برای چاپلوسی وترس یاهردلیل دیگه ای دروغ میگن وگندمی ...

اخه میدونی شرایط ها فرق داره این دختر خیلی خوبه ولی بالاخره یه شکست داشته و نتونه مورد های خوب پیدا کنه من یهویی گفتم شاید اشتباه گردم 

اخه میدونی شرایط ها فرق داره این دختر خیلی خوبه ولی بالاخره یه شکست داشته و نتونه مورد های خوب پیدا ...

وقتی طرف خوب نیست نیست دیگه🥲اتفاقا چون باردومشه ترسناکتره اگه نسازن باهم ازهمه طرف گیر میکنه

بازم باهاش حرف بزن واز حس نیتت بگو😊انقدم خودخوری نکن تو چیزی که برای خودت نمیپسندیدی رو برای دوستتم نپسندیدی