2777
2789
عنوان

زندگی برای من که عادلانه نبود برای شما چطور

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 38 پست
من بقیه رو میگم تمام زندگیم عین زندگی شما استبا یه شوهر تعصبی بداخلاق خسیس

با یه شوهر بد دل تعصبی خودخواه 

سعی کردم تو زندگیم همیشه پاک بودنمو حفظ کنم

ولی از اول زندگیم همیشه با تعصبات بیجا تهمت های سنگین خوردم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تنهایی و بیماریهیچ وقت کسی نگفت ستاره حالت خوبه ؟ 💔🙂

بمیرم برای دلت ستاره جان

بیا بغلم عزیزم 💜

کاش میتونستم قلبتو ببوسم و بگم تو دنیا هممون تنهاییم و غریب 

😔💜

بمیرم برای دلت ستاره جانبیا بغلم عزیزم 💜کاش میتونستم قلبتو ببوسم و بگم تو دنیا هممون تنهاییم و غریب ...

خدا نکنه عزیزممم انشاالله همیشه حالت عالی باشه

از همینجام محبتت درک کردم ❤❤❤❤❤ انشاالله به ارزوهات برسیی

زندگی برای من فاجعه بود

مثل داشتن یه پدر بداخلاق، بددهن، خسیس و دست به زن

و مادری که دایم با پدرم دعوا داشت

بیماری های روحی و جسمی که نصیبم شد

ازدواج نکردنم و .....

من یه بدبخت واقعیم

گاهی فکر می کنم چرا خدا دعاهامو مستجاب نکرد؟!!

گناه من چی بود؟!

زندگی برای من فاجعه بودمثل داشتن یه پدر بداخلاق، بددهن، خسیس و دست به زنو مادری که دایم با پدرم دعوا ...

چرا خدا دیدو کاری نکرد؟

مگه ما گناه نداشتیم؟

یعنی خدا وقتی میدید ما بچه های کوچیکی بودیم و داریم انقدر اذیت میشیم دلش برامون نسوخت؟

من له شدم ولی ظاهرم عالی و اینکه یه بار تونی نی سایت ازیه کاربرخوندم خیلی جالب بود اینکه هرچی غربزنیم گله کنیم گریه کنیم مشکلی حل نمیشه فقط یه مشکل بزرگتر میاد تااون مشکل کم رنگ تر بشه ودرگیرمشکل جدیدت بشی منم دیدم درست میگه هربرهه اززندگیم فقط بلایی بدتراومدبرای همین حتی وقتی آب روراحت قورت میدم وقتی بچه هام سالم میبینم حتی وقتی میخندم حتی وقتی کارمبکنم میگم خدایا شکرت هزاربارشکرت تااین دلخوشی های کوچیکم ازدس ندم اززندگی توقع چندانی ندارم و اینکه کسی ندیدم ازته دل راضی باشه خداوند انسانها رودررنج آفریده خوب وبدمبگذره وپایدارنیس ماهمه مسافریم

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  
چرا خدا دیدو کاری نکرد؟مگه ما گناه نداشتیم؟یعنی خدا وقتی میدید ما بچه های کوچیکی بودیم و داریم انقدر ...

حالا اون به کنار

بعضیا تو بچگی شانس نمیارن ولی تو بزرگسالی زندگیشون خوب میشه!چرا حتی زندگی ما تو بزرگسالی خوب نشد؟!

چرا من اون همه دعا کردم که خدا بهم همسر خوبی بده تا در کنارش داشتن یه خونواده پر از محبت و عشق رو تجربه کنم نداد؟!چرا؟!!

چرا کلی بیماری جسمی و روحی بهم داد؟!

حالا اون به کناربعضیا تو بچگی شانس نمیارن ولی تو بزرگسالی زندگیشون خوب میشه!چرا حتی زندگی ما تو بزرگ ...

شاید خدا بهت رحم کرده که ازدواج نکردی

یه روزی آرزوی من هم ازدواج و تشکیل خانواده بود

نمی دونی قراره تو ازدواج چه چیزهایی ببینی 

درصد کمی از ازدواجشون راضین

شاید خدا بهت رحم کرده که ازدواج نکردییه روزی آرزوی من هم ازدواج و تشکیل خانواده بودنمی دونی قراره تو ...

نگو این حرفو...

من شرایطم تو خونه پدرم اصلا خوب نیست! اصلا!

منم آدمم آرزو دارم

دلم میخواست ازدواج کنم، عاشق بشم، مادر بشم

مگه برای خدا کاری داشت که یه مرد خوب و مناسب نصیبم کنه؟!

نگو این حرفو...من شرایطم تو خونه پدرم اصلا خوب نیست! اصلا!منم آدمم آرزو دارمدلم میخواست ازدواج کنم، ...

هنوز هم دیر نشده 

سن ازدواج بالا رفته و آمار ازدواج پایین اومده

الان خیلی ها این مشکل رو دارن

از ته دلم از خدا میخوام یه مرد واقعی قسمتتون بشه و طعم عشق واقعی رو بچشید

بله حق با شماستهمه ما مسافریم

من اگه ازکودکیم زندگی شبیه فیلماروداشتم مادرسخت گیری که اجازه نمی‌دادشبا سرفه کنم باورمیکنی وقتی شباسرفه میکنم میگم خدایا شکرت کسی نیس غربزنه میتونم تادلم میخادسرفه کنم نمی‌دونم شایدم رددادم ولی خوشحالم وشادحتی وقتی الان پنجره روبازکردم ونسیم خنک حس کردم گفتم خدایا چقدرنسیمت قشنگه دنیات قشنکه مرسی که گذاشتی  امروزروببینیم

ماضعیف نبودیم دشمنان عزیزبود  
2810