2777
2789
هیچ دسترسی بهش نداری؟

ببین قصه ما خیلی طولانیه گل دختر کورد هم شهری محمدم  محمد با دوست دختر قبلیش سه سال بودن بعد یکسال کاتش با اون با من اشنا شد حتی دختره میدونست ما باهمیم چنباری ب محمد زنگ زده بود ک محمد برگزده اما محمد گوشیو میداد دست من  مادرش خاهراش همه میدونستن یه شب بی هیچ بحثو دعوای بهم پیام داده بود ک دیگع نمیخامت و برای همیشه رفتو از همه جا بلاکم کرد فک میکنم با دختره اشتی کرده بنظزت چرا رفته کسی ک میگفت بی تو نمیتونم نفس بکشم عین مرغ سر کندع شدم

این که گفتم دوس دارم بگم کورد از رو لج نبود. واقعا از کلمه کرد بدمون میاد💝

اها درسته 

کورد بهتره اعرابش مشخصه چیز دیگه ای خونده نمیشه

لطفااا بخون، سلام! اول اینکه اگر از من تو سایت به هر دلیلی رنجیدی(بحث عقیدتی و...) لطفا به بزرگی خودت ببخش✨ دوم اینکه درگیر مسائل عجیب و مشکلات تقریبا فاجعه باری شدم که به کسی نمیتونم بگم و حلش فقط با خداست پس لطفا دعای مهربانانه ات رو شامل حالم کن و اگر این لطف رو در حقم کردی بگو منم برات صلوات یا هرچیزی که خواستی بخونم💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین قصه ما خیلی طولانیه گل دختر کورد هم شهری محمدم محمد با دوست دختر قبلیش سه سال بودن بعد یکسال ک ...

اسی خیلی ناراحتم برات اما با شناختی که از هم زبون های خودم دارم بعید میدونم برگشته باشه به دختر قبلیه. حتما یه مشکلی داره 

اسی خیلی ناراحتم برات اما با شناختی که از هم زبون های خودم دارم بعید میدونم برگشته باشه به دختر قبلی ...

با قبلی  چجوری کات کردن بزار بگم بهت 

این سه سال با دختره بوده محمد از هر نظر اوکی بود خودش خونه مستقل داشت  ماشین  همه چی دختره تا تونسته ازش کنده بعد محمد مریض میشه و با کلی ازمایش میفهمن  ک سل  داره وقتی دختره میفهمه محمد سل داره میره و همه خطاشم خاموش میکنه  محمدم خیلی متنفر جیشم از دختریکه تو روزای سخت ولش کرد با اونم قصدشون  ازدواج بوده  بعدش با من اشنا میشه ببین اینقد بهش روحیه میدادم  تهران در ب در دنبال دکتر خوب میگشتم براش   خیلی خوب بودیم باهم تا اینکه یما اخر همش بهونه گیری میکرد فحش میداد  منم میزاشتم رو حساب اینکه مریضه و قرصای خیلی قوی مصرف میکنه اما یه شب عین همیشه داشتیم تصویری حرف میزدیم بهم گفت دیگع نمیخامت برو پی زندگیت اینقد گریه کردن از حال رفتم حتی باهام خداحافظی نکرد بلاکم کزد رفت مردیکه میگفت بی تو نمیتونم نفس بکشم من میگم شاید یا دختزه اشتی کرده با من اینجوری کرد و رفت

اخه الان نوشتار فارسیه به فارسی اینطوری نوشته میشه _من زبان مادریم فارسی نیست وراستش برامم مهم نیست ...

عزیزم شما هر طور دوس داری تلفظ کن. اما اینجا اینطوری جا افتاده و همه اینطوری مینویسن حتی کوردستان عراق هم مینویسن کورد

الان ی پسر کرد دیگه پیدا بشه برات خاصه؟ اونو فراموش میکنی؟ ببین هیچ قومی برتری و خاص بودنی نسبت ب بق ...

من نگفتم یه پسر دیگه پیدا بشه برام گفتم کلا کوردا خاصن خوشم میاد کلا از قومیتشون 

با قبلی چجوری کات کردن بزار بگم بهت این سه سال با دختره بوده محمد از هر نظر اوکی بود خودش خونه مستق ...

بهت قول میدم با اون آشتی نکرده. هر احتمالی بدی قبول میکنم اما اون نه. یه مشکلی داره سعی کن بهش فکر نکنی و خودتو آروم کن. شک نکن بر میگرده اما از من به تو نصیحت بی خیالش شو 

بهت قول میدم با اون آشتی نکرده. هر احتمالی بدی قبول میکنم اما اون نه. یه مشکلی داره سعی کن بهش فکر ن ...

قهرو اشتی زیاد داشتیم هر بارم برمیگشت میگفت عاطفه شرمندم اما اینبار یجوری رفت یجوری پا رو قلبم گذاشت ک دگه رو نداره برگزده  رو چه حسابی میگی اشتی نکردن گلم؟ حس میکنم دختره شاید طلسمی چیزی برای جداییمون گرفته  

قهرو اشتی زیاد داشتیم هر بارم برمیگشت میگفت عاطفه شرمندم اما اینبار یجوری رفت یجوری پا رو قلبم گذاشت ...

پسر هامون وقتی کسی بهشون نارو بزنه دیگه قبولش ندارن تو بگو اون آدم هزار درجه خوب شده دیگه نمی‌خوان. میگم که یه تعصبات خاصی دارن

2810