2777
2789
عنوان

بچه ها شماره مامانمم بلاک کرد😟😟

270 بازدید | 17 پست

بعد سه ماه بهش گفتم سه ماه پیش پسر عمت بهم پیام داده حالمو پرسیده( سه ماه پیشم کات بودیم فرصت نبود بگم بهش ) بعدن اینک پسر عمشم واسطه دوست شدن ما بوده ینی یجورایی قبلا رفیق بودیم....

الانم خود پسر عمش رل داره فقط پیام داد حالمو پرسیدو .... تموممم....

همیناروبهش گفتم. عضبانی شد گفت چرا زودتر نگفتی چرا فلان چرا بیسار..... عصبیه عصبی ........

بعدن زد بلاکم کرد

ما رابطمون جدیه امسال  بهمن ماه میشه ۳ ساال ....

بنظرتون بلاک میمونم دیگ؟

خیلی ترسیدم اولینباره بلاک شدم

الان بعد ۴ساعت با شماره مامانم زنگیدم اونم بلاک شد💔💔

نکنه تموم شد برا همیشه؟ یا الان عصبانیه؟

(این تاپیک برای من نیست ینفر گفت بزنمش)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره عزیزم اگه عصبی بود جواب نمی‌داد یا ریجکت میکرد بلاک میمونه دیگه

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

نه تموم نمیشه اما این رابطه ها رابطه های درستی نیستن، منظورم این نیست که رابطه دختر و پسر درست نیست، منظورم این مسخره بازیا هست که پسر عمه ش حالم رو پرسید، بهش گفتم ناراحت شد و.... 

خب با توجه به چیزایی که گفتی این واکنش زیاد از حد بود 

در نتیجه پسره فقط دنبال بهونه بوده با پیگیرش شدن خودتو کوچیک تر نکن 

و اینکه اگه یه درصدم بخوای با دید احمقانه نگاه کنیم و بگیم فقط نازاحت شده و چیزی زیر سرش نیست پس فعلا یکم بزار با خودش ( صد در صد خودش و خودش نیست 😂) تنها باشه یکم از تنهاییش لذت برد میاد اشتی میکنید ایشالا 

در کل پیگیرش نشو یکم بگذره بفهمیم چشه

خب با توجه به چیزایی که گفتی این واکنش زیاد از حد بود در نتیجه پسره فقط دنبال بهونه بوده با پیگیرش ش ...

اخه بعد یمدت طولانی حرف نزدن خود پسره برگشته بهش....

2810