2777
2789
عنوان

ولی این توهینی که بهم شده رو نمیتونم بپذیرم خیلی دلم شکسته 💔☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 74 پست
تاپیک غذای خودم بود بهم توهین کردن واقعا نمی‌فهمید

خب بگو دیگه تاپیک خودت بود

اینجا پر از خانوم بچه دار و باردار و دختر دم بخته حضور شما اینجا برای چیه که تاپیک غذا میزنی خود نمایی میکنی؟ 

🧿🧿🧿🧿🧿🧿

ادبیات بعضی خانم‌ها تو این سایت زننده تر از هرچیزیه

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تاپیک مال خود اسی بود،درمورد غذا،اون خانوم اومد نوشت مرد خاله زنک از فاحشه بدتره،اصلا ربطی نداشت این ...

به اون زنه کاری ندارم اسی واقعا خوشش میاد بین زنا باشه من از قبل میشناسمش کلا اخلاق زنونه ای داره

🧿🧿🧿🧿🧿🧿

شما حق دارین 

واقعا باعث تاسفه

چقدر بددهنی و بی حیایی زیاد شده تو سایت 

اونم از سمت خانمایی که مادر هستن 

واقعا که 

همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

تاپیک غذام بهم گفتن مرد خاله زنک فاحسه

خب اقای محترم 

به شما چه ارتبطی داره که خانوما غذا چی میپزن 

بعد میاین وقت میزارین همرو جواب میدین به به 🤩

این بیکاری نیست ؟ به فکر خودتون باشین لااقل 

الان اینجا به. شخصیتتون توهین میشه .

نمیخوام گارد بگیرم بگم خانوما اقایون ولی هر جایی که دلیل نمیشه هرجور ادمی بیان

به اون زنه کاری ندارم اسی واقعا خوشش میاد بین زنا باشه من از قبل میشناسمش کلا اخلاق زنونه ای داره

یکم منطق داشته باشین 

خب کسی اجبار نکرده وارد تاپیکای آقایون بشن که 

این طرز برخورد فقط نشونه بی شخصیتیه 

هم وارد بشن هم توهین کنن 

با الفاظ رکیک و زشت

تاپیک ایشون موردی نداشت 

همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بدترین ویژگی اقایونه 

مثل اینکه من برم تو سایت مردونه که همه دارن از خودشونو ببخشید عذر میخوام آناتومی بدنشونو اینا حرف میزنن .

اینجا هم یسری موضوعاتی مطرح میشه که شخصیه دلیلی نداره جنس مخالف بدونه

درمورد حضور یا عدم حضور آقایون نظری ندارم 

اما کسی که میگه آقاست یه قدم تو مردانگی از اونی که با اسم و پروفایل خانم میاد جلوتره

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
خب اقای محترم به شما چه ارتبطی داره که خانوما غذا چی میپزن بعد میاین وقت میزارین همرو جواب میدین به ...

😔 نمی‌دونستم آدمایی مثل شما هستن که خوششون نمیاد هر کسی دوست نداره تاپیک من نیاد بدرود 

2810