2777
2789
عنوان

ولی این توهینی که بهم شده رو نمیتونم بپذیرم خیلی دلم شکسته 💔☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 74 پست
من نمیگم همه مثل همن،اصلا شما مثل حضرت یوسف پاک، ولی بازم دلیلی نداره جایی که از مسائل زنانه صحبت می ...

من تاپیک کسی نرفتم تا حالا دوستان شما تاپیک های من میان چیکار به کی دارم ؟ 

توسط منو شما قضاوت میشه دیگه اگر ما نکنیم پس قضاوتی هم صورت نمیگیره 💘من کاری به اقایون و علت بودنشو ...

توهین که نه ،بازم میگم من تو اون تاپیک نبودم،ولی خوب آدم جایی که ناسازگار باهاشه یا نباید بره یا وقتی رفت باید خودش رو برای شرایط آماده کنه ،الان حضور آقایون تو این سایت ناسازگاره   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من تاپیک کسی نرفتم تا حالا دوستان شما تاپیک های من میان چیکار به کی دارم ؟

ببین چه قبول کنی چه نکنی ،شما آقایون اینجا نباید باشید و اگه باشید بالاخره خواه ناخواه مورد قضاوت و توهین قرار میگیرید

😔 اینجا اکثر خانما بهم توهین کردن

چرا باید ناراحت شی خب ؟

اونا آدمای خوبی نبودن 

چون تا وقتی یکی بهت توهین نکرده نباید بهش توهین کرد 

و خب ب همه اقایون اینجا میگن ولی برا اونا این موضوع فاقد اهمیته و نمیرن 🥲😂

شما هم ب کتفت بگیررر 

اعتمادبنفستم ببر بالا

سرررررررر جدتون لایک نکنید
توهین که نه ،بازم میگم من تو اون تاپیک نبودم،ولی خوب آدم جایی که ناسازگار باهاشه یا نباید بره یا وقت ...

کاری ندارم ولی خب نباید ب همه اقایون گیر داد 

سایت ک نزده فقط برا خانوما 

اگ واسه خانوما بود جنسیتی نبود 

ناراحت شدم ناراحت کردن اسی رو الکی 

چون رفتم تاپیکشو دیدم

کاری ندارم ولی خب نباید ب همه اقایون گیر داد سایت ک نزده فقط برا خانوما اگ واسه خانوما بود جنسیتی نب ...

هی چی بگم ،ولی کاش مردا با همجنس خودشون درد ودل کنن ،نه اینکه بیان بین زنا وبا اونا درد و دل کنند و وقت بگذرونند

هی چی بگم ،ولی کاش مردا با همجنس خودشون درد ودل کنن ،نه اینکه بیان بین زنا وبا اونا درد و دل کنند و ...

چ ربطی جنسیت داره 

بعضی اقایون تاپیک ج نسی میزنن 

یا درخواست میدن 

یا مزاحم میشن 

ولی تاپیک غذا اوکیه دیگه 

چجوری کل تاپیک هامو پاک کنم برم 😔😔😔😔😔😔

برای نی نی یار ۱ بفرستید

روزهای شنبه دوشنبه چهارشنبه 

ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۲ ، ۱۴ تا ۱۵

تو یه روز، یدونه تاپیک حذف میکنن

یا اینکه ده نفر تاپیک رو گزارش بزنن، حذف میشه

‌اگر دوست داشتین برای سلامتی مامانم یه صلوات میفرستید. ممنون🌹                                                                              حالت تهوع، همراه همیشگی من😒      

برای نی نی یار ۱ بفرستیدروزهای شنبه دوشنبه چهارشنبه ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۲ ، ۱۴ تا ۱۵تو یه روز، یدونه تاپی ...

🥲 روزی یه دونه 😭😭😭😭 چیکار کنم حالا کلی تاپیک دارم 

🥲 روزی یه دونه 😭😭😭😭 چیکار کنم حالا کلی تاپیک دارم

دیگه تاپیک نزنید، که زیاد نشن

دونه دونه لینک بفرستید پیوی نی نی یار، توی چند ماه پاک میشن همشون

‌اگر دوست داشتین برای سلامتی مامانم یه صلوات میفرستید. ممنون🌹                                                                              حالت تهوع، همراه همیشگی من😒      

چرا باید ناراحت شی خب ؟اونا آدمای خوبی نبودن چون تا وقتی یکی بهت توهین نکرده نباید بهش توهین کرد و خ ...

من آهنگ شاد گذاشتم تو خونه اصن برام مهم نی دیگه 😁

یا خدا 🥲

یه سال و ۳,۴ ماه طول میکشه😅

2810