مرد خاله زنک از فاحشه بدتره باشه خدایی هم هست هر کسی فحش دادو حلال نمیکنم 💔 یه تاپیک غذا بود چرا واقعا نمیتونین مثل انسان رفتار کنین ؟ باشه من مرد خاله زنک فاحشه شماها پاک منزه قطعا خدایی هست که جوابتون رو بده یه روزی نمیبخشم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
به اون زنه کاری ندارم اسی واقعا خوشش میاد بین زنا باشه من از قبل میشناسمش کلا اخلاق زنونه ای داره
منم دیدمش،تاپیکاشم خوندم،نه تاحالا حرف بدی زده نه به کسی بی احترامی کرده نه توهین،حالا روحیاتش لطیفه درمورد غذا تاپیک میزنه واسه دل خودشه آزاری واسه کسی نداشته،صرفا یه پسر کم سنوساله،ولی یه عده معلوم الحال بیخود وبیجهت توهین میکنن وفحش میدن
😔 نمیدونستم آدمایی مثل شما هستن که خوششون نمیاد هر کسی دوست نداره تاپیک من نیاد بدرود
من مخالف توهینم
بد ترین کاره
ولی بدترین ویژگی اقایون اینه که خودشونو وارد بحث خانوما میکنن
چرا نمیخواید متوجه بشید که اقا اینجا خانوما از هم کمک میگیرن سر چی ؟ از اسمش معلومه سر یسری از مشکلات که اصلا ارتباط به شما آقایون نداره . حالا به اینکه اینجا تاپیک های غیره هم بارگذاری میشه کار ندارم .
من مخالف توهینم ولی ایشون خاله زنکه واقعا قشنگ مشخصه
هر کسی به موضوعی علاقمنده
حالا من نمیخوام از شخص ایشون طرفدارای کنم
اما بهترین سرآشپز ها در جهان آقایون هستن
ما شرکت نمیکنیم اگر انقدر حساسیم
نمیتونم تفاوت بین حرف و عمل رو درک کنم
همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤
واقعا دلیل تندی بعضی خانم ها با اقایون توی سایت رو درک نمیکنم
بعضی تندی ها واااقعا بی دلیله صرفا چون طرف اقاعه
دختری از نژاد آرمَن و زاده خاکپاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
حرف شما درست ،ولی الان برای چی دوباره تاپیک زده و آه وناله راه انداخته،خودش باعث میشه بحث کش پیدا کن ...
خب ناراحت شدن
ببینید چه توهین رکیکی و دور از شأنی بهشون کردن
شرمم میشه به زبون بیارم
همای اوج سعادت به دام ما افتد❤اگر تو را گذری بر مقام ما افتد ❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤