2777
2789
عنوان

من پزشکم اما

| مشاهده متن کامل بحث + 1534 بازدید | 102 پست
من نفرتی ندارم اما جاریم پزشکه و همیشه تاکید میکنه ما هم مثل بقیه مشاغل کاسبیم و حقمونه بفکر پولمون ...

با اونکه آشناها تلفنی ویزیت میشن کاری ندارم اما به نظرم اینکه میگه مثل یقیه شغل ها به فکر جیبمون هستیم اشتباه نیست

ی زمانی دولت برای شغل هایی مثل پزشکی بابت اهمیتش توو حوزه درمان، مثل استاد دانشگاه بابت اهمیتش توو حوزه تدریس ارزش زادی قائل بود. کلی بورس و... بهشون میداد و سیاست این بود که شغل های خاص اصلا نباید نگرانی مالی داشته باشم تا بتونن روی حرفه شون تمرکز کنن 

اما الان پزشک و استاد دانشگاه و... خودش رو مقایسه میکنه با مثلا کاسب بازار مه درس نخونده اما درآمدش بیشتره و برای همینه که میگه باید به فکر جیبمون باشیم چون تورم نمیگه عه طرف دکتره پس کاری باهاش نداشته باشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منظورم شما نیستی چون اصلا نمیشناسم شما رو ، اکثر پزشکا اولویتشون پول هست تو شهر ما یه متخصص هست یهو سه تا مریض رو میفرستن داخل  خجالت میکشی اصلا مشکلتو بگی  نهایت ۴ ،۵ دقیقه برات وقت بزاره بعدم با داروخانه ها و مراکز تصویر برداری ساخت و پاخت کردن  ویزیت  هم نقد میگیرن زیر میزی هم که جای خود داره   اکثرا منشی ها هم ماشالا نگهبان در جهنمن انگار 😂

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

حالا در حد نفرت نیس.

مردم بی اعتمادن،چند نمونه  پزشک بی مسئولیت دیدن و همرو با ی چوب میزنن.فک میکنن فق پول براشون مهمه،فک میکنن نه احساس مسئولیتی دارن نه دلسوزی ای.

ولی با همه ی وایب منفی ک مردم میدن،من بازم عاشقققق پزشکی اممممممم

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!

اکثرا علاقه ای به شغلشون ندارن و ادعای زیادی دارن بخاطر پزشک بودنشون...در حالیکه چشم و دلشون فقط پوله وانمود به خدمت کردن به مردم می کنند ...وقت و اهمیت کافی واسه مراجعه کننده نمیزارن مدام هم ناراضی هستند و شکایت دارن خیلی هاشون حاضر به دادن مالیات عادی هم نیستن درحالیکه همه تو کشور باید یاد بگیرن باید مالیات بدن ...نمیشه کارگر بده کارمند بده پزشک نده...

این دلایل کافی نیست؟!

پزشک خوب هم داریم  ولی تعدادش خیلی کمه خیلی ...

به نظر منم باید فرهنگ‌سازی شه منتها یه فرهنگ‌سازی بین خود پزشکها...اولا این رو بپذیرند پزشکی یه شغله عین هر شغل دیگه ای نه مایه ی مباهات و افتخار ...زحمت کشیدند برای خودشون کشیدند نه برای مردم پس منتی وجود نداره...این دکتر پزشک نمیشد رتبه بعدی قبول میشد ...!  اگه علاقه ندارن نرن سمتش هم خودشونو هم مردمو دچار مشکل نکنند...پزشکی که با علاقه رفته باشه سراغ این شغل هیچوقت نمی ناله تلاش می کنه مشکلات رو کنار بزنه تو این قضیه هم ناراحتیشو سر مردم خالی نمی کنه...

خلاصه کسی مشکلش پول ویزیت نیست...مشکل از جای دیگه آب می خوره...مطمئن باش مشکل هم جدیه که بیشتر مردم رو تحت تاثیر قرار داده و شما هم حسش کردی!!

من از پزشکا متنفر نیستم ولی ترجیحم اینه تا این مسائل که گفتم فرهنگسازی نشه به هیچ عنوان ارتباط نزدیکی باشون نگیرم و به قول پدرم که تو بیمارستان هستند سالهاست پرستارند تا میتونم سعی می کنم کارم به بیمارستانا و دکترا نکشه...و الا جا داره بیشتر نگران بی تعهدی خیلیاشون باشم...

امیدوارم که شما جزو اون درصد خیلی کم خوب‌اش باشی...موفق باشی.

واقعا همه اینطوری نیستن

بله واقعا همه پزشکا اینجور نیستن(من اعتقاددارم پزشکان دستهای خداروی زمینن ) ولی تعدادشون خیلی کمه که برای وقت بیمار و خود بیمار ارزش قائل باشن انگار فقط مردم باید برای اونا ارزش قائل باشن... 

آره با ویزیت ده تومن پزشک عمومی،جیب همه مردم رو خالی میکنیم😂

البته عرض کردم ،عده ای از پزشکا،خدایی نکرده به اون دسته از کسایی که انسانیت رکن اصلی کارشونه  احترام خاص قائلیم،

الان تو کرج من دکتر میشناسم اگه بیمارش وضع مالی خوبی نداشته باشه به منشی میگه وزیتش رو پس بده، وهستن کسایی که تا زیر میزی نگیره  لباس اتاق عمل نمیپوشه ،

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
خودت یا خانوادت تا ب حال گذرتون ب بیمارستان نخورده،رفتار دکترا و پرستارا بد هست.حرفی هم میزنی میگن ن ...

مردم میگن رفتار کادر درمان بده 

کادر میگن رفتار مردم بده

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

با اونکه آشناها تلفنی ویزیت میشن کاری ندارم اما به نظرم اینکه میگه مثل یقیه شغل ها به فکر جیبمون هست ...

مشکل اینه اتفاقا درامدسون خوبه، منتها با جون مردم بازی میکنن واسه پول بیشتر

مردم میگن رفتار کادر درمان بده کادر میگن رفتار مردم بده

ایشالا کار هیچ‌ کس ب دکتر بیمارستان نکشه اما مردم روانی نیستن بخوان بی دلیل کسی اذیت کنن.آخه زورشون میاد حتی جواب بدن

با اونکه آشناها تلفنی ویزیت میشن کاری ندارم اما به نظرم اینکه میگه مثل یقیه شغل ها به فکر جیبمون هست ...

اتفاقا امروز سرکار انقد فکرم مشغول مسائل مالی بود و داشتم فکر میکردم مشاغلی مثل قاضی و ... اگه ذهنش مشغول مسائل مالی باشه قطعا رو تصمیم گیری هاشون بی تاثیر نیست

البته عرض کردم ،عده ای از پزشکا،خدایی نکرده به اون دسته از کسایی که انسانیت رکن اصلی کارشونه احترام ...

بخاطر وضعیتیه که براشون درست کردن دوران دانشجویی عذاب آور شیف های طولانی توی دوران اینترنی انقد از سال بالایی ها بهشون فشار وارد میشه ادم سالم روانی میشه اونا از ۱۸ سالگی وارد همچین فضایی میشن همشم تقصیر دولته بخاطر همین دارن مهاجرت میکنن چون اینجا ارزشش اون همه سختی رو نداره 

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)

بخاطر وضعیتیه که براشون درست کردن دوران دانشجویی عذاب آور شیف های طولانی توی دوران اینترنی انقد از س ...

الان توی همه ادارات و ارگانها مردم رو روبروی هم قرار میدن ،ولی اگه همه دقدقه زندگیمون هم وطنمون باشه و قلبون برای همدیگه بتپه ، دیگه دلخوری ، نگاه از بالا، پایین ، .... نخواهیم داشت هرکس در هر جا و مقام که هست ،

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
اتفاقا امروز سرکار انقد فکرم مشغول مسائل مالی بود و داشتم فکر میکردم مشاغلی مثل قاضی و ... اگه ذهنش ...

آره اصلا کلللی سیاست و این چیزا داریم در این رابطه منتهی دولت تا بودجه کم میاره میزنه تمام بورس های این مدلی رو حذف میکنه 

توو تمام دنیا حتی به دانشجوهای دکتری هم پول و حقوق میدن که روی درس تمرکز کنن، اما توو ایران طرف باید مغزش درگیر خونواده باشه، درگیر درآمد باشه چون معمولا دانشجوی کتری ازدواج کرده و حتی بچه داره، باید درگیر درس باشه 

بعد انتظار دارن کلی کار علمی هم بکنه و جالبه که از دانشجو دکتری تعهد میگیرن که دانشجوی تمام وقت باشه و سرکار نره، اونوخ باد هوا بخوره و فتوسنتز کنه 

همه مشاغل همینه برای همینه دیگه هیچ شغلی با ارباب رجوع درست برخورد نمیکنه 

اوضاع بد اقتصادی به پزشک هم فشار میاره اون دکتر هم باید هزینه زندگیشو تامین کنه به هر حال سختی کارش ...

خب بله کادر درمان زحمت می کشند واقعا ولی تعدادی از دکترها با وجود درآمد بالا بیشتر پول رو می شناسند 

کاربر آقا 
2810