2777
2789
عنوان

من پزشکم اما

| مشاهده متن کامل بحث + 1545 بازدید | 102 پست

اول اینکه جایگاه پزشک اصلا و اصلا با جایگاه ناخنکار و... قابل مقایسه نیستن 

ملت احترام زیادی برای پزشک و کادر درمان قائل هستن، ممکنه شما در طول روز کسایی رو ببینید که نفرین میکنن اما این کلیت جامعه نیست 

پزشک (شاید قبلا بیشتر) سمبل بزرگی و بخشش و... بوده و شاید برای همینه که بیمار ازش درخواست کمک و... داره ولی خب اون میلیاردی که میگید جونش درمیره ویزیت بده، آدم نرمالی نیست

من کار پژوهشی میکنم دیدم طرف میاد برای 100 هزارتومن کلللللی چونه میزنه برای کار پژوهشی‌ش، بعد میلیون میلیون خرج عمل زیبایی و ناخن و... میکنه و این کاملا نشون دهنده ذهن پوچ اون شخص هست که ارزش کار رو درک نمیکنه

یکی از کاربرا اشاره کرد ،اینکه واقعاً بیمار جماعت دنبال کاشت ناخن این مسائل نمیره ، و اگر میناله بخاطر وضعیت مالیه بدشه ،گذشته ازین که بعضی از پزشکان واقعا دنبال خالی کردن جیب مردم هستند ، 

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من برای دندان بیمه تکمیلی و... دارم عملا برام رایگان میوفته اما از ترسم نمیتونم برم دندانپزشکییکی از ...

میدونم عزیزم بعضیا فوبیا دارن 

ولی دندان واقعا مسئله مهمیه 

من این مثال رو برای این گفتم که در محل کارم خانم هایی رو میبینم که بسیار شیک و زیبا هستن و هفت هشت تا النگو دستشونه ولی دندون ها همه جرم گرفته و یا پوست صورت داغون شده 

برای این مثال زدم💞

دختری از نژاد آرمَن و زاده خاک‌پاک ایران زمین🌸از پسر خدا براتون نور طلب میکنم.این کاربری سومه و من برای همه احترام قائلم ، من هیچ عقیده ای رو تبلیغ نمیکنم اگر چنین کامنتی از من دیدید حتما گزارش بزنید اما اجازه بدید منم نظرمو بگم و الکی صرفا بخاطر دینم برای من گزارش رد نکنید لطفا لطفا:]💘

حالا صبر کن پزشک شدی بعد مردمو قضاوت کن.مردمم با کسی پدر کشتگی ندارن اما کادر درمان از همع طلبکار هس ...

عزیزم خودم هرروز بیمارستان هستم 

دارم میبینم رفتار مراجعین با اساتید رو

کاملا موافقمیا حداقل رایگان نیست با هزینه حداقلی انجام شه

من خیلی دیدم تو این شرایط

پزشکها هم بی انصافن واقعااااا همه دنبال ویزیتن

من فقط یک پزشک میشناسم که با همه پزشکها فرق داشت اونم دکتر میرهادی پزشک سرشناس همدانی بود

کاش حامعه پرشکی انگشت کوچیک دکتر میرهادی بشن

لعنت به ذات و وجودت افغانی....
نفرت که وجود ندارهولی پول ویزیتی که میگیرن به نسبت کاریا توضیحی که میدن زیاده،۵۰۰ هزار میگیره،یه فشا ...

واقعا 500 تومن دادید برای ی فشار؟. برای چک کردن فشار باید برید پزشک عمومی که ویزیت 500 تومن نیست 

کاملا موافقمیا حداقل رایگان نیست با هزینه حداقلی انجام شه

ببین کنترل نیست ، بیمه ها اگر کنترل داشتن، مثل مثلا امریکا اونوقت پزسک حس خدایی نداشت و میدونست کارس کنترل میشه.

من سیستم وزارت بهداشت رو مشکلدار میینم

عزیزم خودم هرروز بیمارستان هستم دارم میبینم رفتار مراجعین با اساتید رو

خودت یا خانوادت تا ب حال گذرتون ب بیمارستان نخورده،رفتار دکترا و پرستارا بد هست.حرفی هم میزنی میگن نیرو کمه.ب نظرت کسی ک مجبور شدع بیاد بیمارستان حقش هست اونجور باهاش رفتار کنن؟هزینه های بالای درمان محیط بد بیمارستان رفتار بدتر کادر درمان.مردم حق دارن

من توی گهواره هستم خانمی بچه سه ساله ش رو بیهوش کرده دوازده تا دندون براش عصب کشی کرده چهل میلیون

یعنی واقعا همه ی دندوناش به عصب رسیده بوده و همزمان درد میکرده؟؟؟ اینو نمیدونم ولی اون بچه مه یکی دوتا دندون خراب داره چرا عصب کشی میکنن؟ بکشن تا دندون اصلی دربیاد..یه دندون پزشک خودش گفت لزومی نداره دندون شیری عصب کشی بشه

نگران نباش . انتهای همه این نفرت ها و حمایت نشدن پزشک ها از طرف دولت ختم نیشه به مهاجرت پزشک ها . در نهایت هم پردم می مونن و چند تا پزشک هندی . 

هر چند این اتفاق خیلی غم انگیزی هست و امیدوارم که هرگز اتفاق نیوفته 

ببین کنترل نیست ، بیمه ها اگر کنترل داشتن، مثل مثلا امریکا اونوقت پزسک حس خدایی نداشت و میدونست کارس ...

علتش اینه که ایران جهان یوم هست

در کشورهای حهان سوم درمان بر بهداشت ارحج هست

کشورهایی مثل امریکا که جهان اولی هستن بهداشت بر درمان ارجح هست اینقدر خدمات بهداشتی مثل بهداشت فردی اجتماعی بهداشت تغذیه و ....در مرتبه بالا هست که مشکلات درمانی کاهش پیدا میکنه و پزشکان در سژح معمولی ترین افراد حامعه قرار میگیرن

لعنت به ذات و وجودت افغانی....
2810