من خودم با پزشکا دوستم و دوسشون دارم ولی چون خانوم باردار با این شکم میفرستن پایین پول نقد بگیرن مبادا مالیات بدن
یا خود من سزارین کردم تا ۳۰ روزگی بچم دستم بند عفونت زایمان بود پزشکم تشخیص نداد چقدر گفتم من تب دارم ی ازمایش بده ننوشت و رفت مسافرت و من عفونت خون گرفتم شیر ب بچم ندادم دوتا بچم کسی نبود نگهشون داره با رضایت خودمون بستری نشدم و .... ولی خیلی هم جون ادمارو نجات میدن
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ولی پول ویزیتی که میگیرن به نسبت کاریا توضیحی که میدن زیاده،
۵۰۰ هزار میگیره،یه فشار میگیره،میگه حیگر سیاه بخور،به سلامت
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
بحث پول ویزیت نیست. درواقع دکترا واقعا دنبال پول بیشترن وقتی دندون پزشک دندون شیری بچه رو عصب کشی میکنه دنبال پوله وقتی به محض اینکه وارد مطب متخصص پوست میشی سریع میگه باید پیش من فیلر بزنی یا لیزر کنی یعنی دنبال پوله. حتی من رفتم مطب دکتر ملکی اصفهان که خودش اصلا ویزیت نکرد یه دکتر تازه کار به جای خودش گذاشته بود برای ویزیت و خودش فقط مشغول فیلر زدن! من که راضی نیستم
من خودم به عنوان یک همکار (البته من اداری کار میکنم ) دلایل زیادی داره این حس مردم یکی اینکه قشر پزش ...
مردم والا از همه ناراضی ان بجز خودشون هم معلما هم پزشکا هم پرستارا املاکی ها به همه توهین میکنن تو هر شغلی خوب و بد هست اگ طرف بد بود دیگه بهش مراجعه نکن مگه مجبوری
باشه ؛ حق با تو (هر کیلایک کرد ایشالا گرگ بخورَتش)