2777
2789
عنوان

از ازدواجم خوشحال نیستم

181 بازدید | 13 پست

از لحاظ مالی مشکلی ندارم در حال حاضر ولی همسرم مشکل داره و چند وقته در حال درمانه مامانش بسیار بی فرهنگه فقط به فکر پول و بسیار خسیسه خساست عصبیم میکنه همسرم تو رابطه سرده فقط وقت پیدا میکنه می‌خوابه گاهی حس میکنم خنگه 

نه خواهر داره نه برادر درست و حسابی تازگیا خیلی دلم از زندگیم سرد شده حس میکنم اشتباه کردم حس میکنم کاش بیشتر صبر میکردم البته زودم ازدواج نکردم خواستگار بهتر نداشتم 

از یه طرفم نمیدونم چرا دوسش دارم شایدم وابسته هستم اگه حرف طلاق بیارم پدر و مادرم خیلی غصه میخورن 

از اینکه همه در حال دعا برای بچه دار شدنم هستن ولی همسرم عرضه اقدام نداره و با هیچی تحریکنمیشه دق میکنم هر ماه 

شاید فکر کنید زیبایی ندارم ولی اصلا اینجوری نیست

اگه کسی امضام رو دید برای اینکه خدا  بچه های سالم و صالح به من و همسر مهربونم بده صلوات بفرسته لطفا🥹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دستت تو جیبته جدا شو وقتی نمیخوایش

نه دستم تو جیبم نیست اما اگه بخوام میتونم کار پیدا کنم 

اگه کسی امضام رو دید برای اینکه خدا  بچه های سالم و صالح به من و همسر مهربونم بده صلوات بفرسته لطفا🥹
چه اصراری به بچه دار شدن داری تو این شرایطاول مشکلاتتو باهاش حل کن بعد بچه بیار

بیشتر مشکلاتم به خاطر بچه اس دلم گرم نیست 

من تو زندگی شما نیست مشاور خانواده خانم پیدا کن درباره ی مشکلت صحبت کن بهت راه حل میده

اگر میخواست بره مشاوره اینجا مشکلشو مطرح نمی‌کرد  

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️
من تو زندگی شما نیست مشاور خانواده خانم پیدا کن درباره ی مشکلت صحبت کن بهت راه حل میده

عزیزم  اگر میخواست بره مشاوره اینجا مشکلشو مطرح نمی‌کرد  

نی نی یار حذف تاپیک2 ⬅️ niniyar_1 🟧 نی نی یار شب ⬅️ niniyar_2 🟥 نی نی یار 3 ⬅️ niniyar_3 🟪 نی نی یار پنج ⬅️ niniyar_5 .🌸 نی نی یار یک با تگ جایی نمیاد فقط حذف تاپیک خصوصی هست . ❤️این کاربری دست دو نفره لطفاً سوال نفرمایید ❤️