2777
2789

من امسال دوازهم انسانیم 

قراره کنکور بدم

از اونجایی که دی ماه شروع امتحاناته شروع کردم برای مرور بعضی درسایی که خیلی سختن و زودی یادم میرن مثل فلسفه تاریخ ووجامعه و در کنار مرور چند تست هم میزنم.ولی یه مشکلی که دارم حس میکنم مرورایی کا میکنم بی نتیجه اس 

حس میکنم کل اون تلاشای ۴ ۵ ساعتی که روزای مدرسه میذارم همش هیچه😥

به نظرتون روشم درسته؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خودم همین بود اما مدرسه نمی‌رفتم کلا بعد امتحانات ترم اول دیگ مدرسه نرفتم .ریاضی رم بیرون رفتم کلاس و  فق روزایی میرفتم مدرسه ک فنون داشتم .چون معلممون واقن خیلی خوب تدریس میکرد .بقیشو فق تو خونه درس میخوندم بنظرم مدرسه رفتن فق وق تلف کردنه .شمام بعد دی دیگ نرو برنامه ریزی کن بشین تو خونه مرور و تست داشته باش

من خودم همین بود اما مدرسه نمی‌رفتم کلا بعد امتحانات ترم اول دیگ مدرسه نرفتم .ریاضی رم بیرون رفتم کل ...

بعد بهمن قراره خود مدرسه اجازا بده که نریم ولی تا همن باید بریم